Stadstur med Brellan!

Riktigt mysigt hade vi det igår, jag och Brellan.
Vi tog och åkte till Östersund och gjorde stan. Eller nja... vi käkade gott på Asian Wok (där de förstås frågade var pappa och storasyster var...), tog och gick i lite affärer, men fönstershoppade mest.
Jag skulle ju hitta nåt att ha på mig på 40+40-års kalaset på lördag. 60-tals tema.... Hur lätt är det att hitta nåt att ha på sig??? Nåja, tror att jag har allt utom ett par vita dojor. Någon som har vita pumps eller vita gympadojjor i storlek 36-37 över...?

Idag fick jag hem de tokfina vårmössorna från 
by Myhr . Finns i barnstorlekar från 0 mån. upp till 7 år. Jättesköna!!!

Lugnt idag. Nyss gick det förbi två damer som höll på att ramla in genom skyltfönstret för att de försökte se allt i butiken - utifrån. Vet inte varför de inte kom in, kanske såg jag ovanligt skräckinjagande ut....
Saknar en del kunder från Hammarn som brukade kika in då och då. Men jag hoppas att dom orkar ta sig en tur hit så småningom...

Nä, nu ska jag jobb-surfa lite... Har vissa idéer...

Kram!

Kommentarer
Postat av: Marja

Är möss-oman så jag måste försöka ta mig ner & spana. Dom är jätte fina dom där. Har tidigare kollat in dom på deras hemsida. Kram på dig!

Postat av: alias Kvasthilda

Jag har vita joggingskor. Inte vidare 60-tal....bör vara tygskor, tror jag. Vita pumps har jag också, tror jag iaf...dom kan ha åkt med senaste rensningen. Kan kolla om du vill.

2008-04-15 @ 16:36:28
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Åsa

Marja - Du är nog den första "mössoman" jag känt...:) Ja, kom och kika! Har inte tagit hem någon vuxenstorlek, men jag antar att det kanske är till de små du skulle ha...?

Kvasthilda - Jamen kolla gärna! Tänk om jag har sån tur....

2008-04-15 @ 16:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback