Boka resa....

... i det här fallet är det inte med nöje. Ska åka ner och träffa farbror doktor i Stockholm... Verkar i princip som att det väldigt otrevliga läkarbesöket i Sundsvall är bortkastat... SUCK!!!! (Om någon skulle undra så kan jag meddela att det inte är någon livshotande fara med mig. Bara otrevligt!)
Ska försöka få med mig Tuvis så kanske man kan göra det liiiite som en trevlig tripp samtidigt. Måste vänta på att hon kommer hem från skolan. Sen ska jag försöka övertala henne... Vore underbart med sällskap!

Har suttit hur länge som helst på nätet och kollat tågresor, flygresor, hotellkostnader, taxikostnader, m.m... Roligare kan man kanske ha...

Egentligen skulle jag ha tokstädat här hemma (inte för att det är roligare, men det behövs - VERKLIGEN!) men än har jag inte ens plockat ur diskmaskinen. Kanske ska göra ett ryck nu. Sen blir det ju till att sätta sig och boka resa och hotell... Blä!


Kommentarer
Postat av: Malla

Hej.

När fick du tid hos farbror Dr i Stockholm?

Själv har jag varit på spinning två ggr denna vecka, klapp på axeln på mig.

På fredag är det fest så jag måste ut på lunchen i morgon och kolla kläder annars får det väl bli nåt tält kanske.

Kramisar Malin

2008-08-27 @ 22:14:59
Postat av: Jannike

Vad är det som hänt då, varför måste du till Stockholm???

Postat av: Nina

Halloj! När ska du till Stockholm?? Ni kan väl sova hos oss?? Vi ses ju i morgon kväll över en middag med tillhörande god dryck! Trevligt.

Kram Nina

2008-08-28 @ 13:25:08
Postat av: Åsa

Malla - Tält är väl verkligen att överdriva! Hoppas och tror att du får skojsigt! Att be dig ta't lugnt är väl uteslutet va'...:)?Jannike - Inget allvarligt alls! Utnyttjar bara min sjukförsäkring och då gäller specialist i Stockholm.Nina - Tack för erbjudandet. Vi har dock bokat hotellrum, typ i närheten. Ja, vi ses i morgon - ska bli helnajs!!!

Tuva längtar efter att få träffa Angelika!

Kram på er!

2008-08-28 @ 20:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback