Gäsp....

Klev upp 6:15 i morse. Ville ut med hunden så att han skulle få göra sina behov. Fast han såg rätt trött ut (han oxå) så egentligen kanske jag hade kunnat vänta ett litet tag till... När vi kom tillbaka från den korta morgonprommisen så gick han och la sig och sov igen. Känns som att jag skulle behöva göra det nu...

Men nu väntar jag på att tv-Mats ska ringa. Få se om vi kan få till tv-eländet igen. Sen tror jag att Brellan, jag och Diesel ska knalla ner på byn en sväng.

I morse följde jag med Tuvalisa till skolan. Jag vet inte om jag kan fatta att hon redan går i 2:a klass. Nu ska dom börja ha musik och engelska. Kul, kul! Tuva tycker dock att det är lite trist att hennes kusin Axel bara går det här året på samma skola, för sen börjar ju han på A-O. Nåja, dom kommer ju att träffas en massa i alla fall!
Och hon var stolt över att Axel ville ha samma bänkpapper som hon valt! (Inget rosa i år alltså!).

Handlade halva frysdisken på Konsum igår. Den hade ju pajjat och dom sålde ut kyckling, fisk och sånt för halva priset. Snåljåpen Roos passade på att "fynda"! Så nu borde det väl inte vara några större problem att komma på vad man ska fixa för middag. I dag blir det "allt-i-ett-fisk" med potatis, paprika, ruccola, m.m. En god dressing över och en yogurthsås till. Förhoppningsvis blir det mumma!

Huuu, vilka tunga ögonlock jag har.... Bäst att göra nåt uppiggande en stund. Stoppa i en tvättmaskin kanske? Det låter väl lattjo...?!

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback