Hundväder!

Har precis varit ute på en uppfriskande promenad med jycken.
Det var hyfsat bra väder när jag gick. Mindre hyfsat bra blev det innan jag var hemma.... :) (Glad att jag inte tog en vit t-shirt. "Miss Wet T-shirt dagarna är liksom förbi....)

Brellan var på dagis i dag. För första gången sen början av juni! Det verkar ha varit skojigt att träffa alla fröknar och kompisar. Säkert skönt med en paus från sin tjatiga morsa oxå...

I dag bidde det en enkel middag. Rea-korv-gryta. Med tabasco, vitlök, svartpeppar och riven palsternacka i. Riktigt gott blev det allt. Åt som vanligt alldeles för mycket.... Kikade som hastigast på hyllan med "Nutrilett" när jag var på Konsum idag. Men det är nog bara att konstatera att jag skulle nog bli galen av hunger om jag testade. Bara tanken gör mig svimfärdig och korvsugen!

I kväll är det sista delen av "Den inre fienden". Ni vet, den där serien som jag lyckades somna till hela tiden. Men faktum är att samma dag som jag skrev om det så höll jag mig vaken och har gjort det varje avsnitt sen dess. Och det ska bli spännande att se slutet i kväll!

OS då? Ja, synd att inte Stefan Holm lyckades med medalj. Men det är ju spännande att se i alla fall! Och hans "tics" han gör innan hoppet är ju en sevärdhet bara det!
OCH apropå mitt tidigare inlägg om Susanna Kallur så såg jag på både Expressen och Aftonbladet idag att det var inte bara jag (och Maggan) som reagerat på intervjun.

Nä, nu börjar det bli dax för tandborstning på barnen...

Goodbye!

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Vi kollad när han hoppade idag och en kollega berättade att hans son 5 år hade undrat "varför gör han så där!?". Efter det hade sonen börjat göra likadant. :)

Postat av: Åsa

Uh, i skolan, inför ett prov kanske...?!

Huvva!

2008-08-19 @ 20:51:02
Postat av: Maggan

Gör barnen som vi säger eller som vi gör...

Shit, det gäller att tänka sig för nu. Kan möjligtvis vara liite sent:)

Kram!

2008-08-19 @ 22:04:26
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Mycket man skulle ha tänkt på...(och fortfarande tänka på...) Men förhoppningsvis blir det folk av dom i alla fall (mina alltså! Dina är ju redan världens superbästa!!)

Kram!

2008-08-20 @ 12:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback