Mjukvara hit, och mjukvara dit :(

Har haft krångel med mottagningen på tv:n. Vet inte om det är nåt ViaSat-skit eller om man ska skylla på nåt annat. Tv-Mats var hit häromkvällen och lyckades på nåt sätt fixa det. Men nu är det samma visa igen och tydligen är det nån jäkla mjukvara som måste installeras. Ska ringa Tv-Mats i morrn och få info om hur man gör. Sånt här tycker jag är jobbigt!!!

I går kväll var vi ju till J&Å som hade lite avskedsfest. Dom åker ju tillbaka till New Zeeland snart. Trist, men dom kommer tillbaka! Tänk vad underbart att dom verkligen stormtrivs här i Hammarstrand. Det gör gott för själen att vistas här och dom tycker att det är en helt fantastisk plats på jorden (och dom vet vad dom pratar om eftersom dom sett massor av ställen i världen!). En annan blir väl lätt hemmablind och förstår inte lyxen i närheten till naturen, härliga människor och lugnet som finns här. Men jag håller med. Det är fantastiskt här. Bara man tänker efter!

Middagen i dag behövde vi inte alls tänka på (tack och lov!) för Mags & Mike bjussade på söndagsgryta. Mumsigt värre, och vi är alla väldigt mätta och belåtna. Till efterrätt vankades det tårta och jag blev först helt förskräckt! Hade jag missat nån viktig dag??? Men nej, det var en "tårta-utan-anledning". Bra....:)

I natt sov Diesel i buren i vårat sovrum. Han har ju haft lite svårt att hålla tätt.... Klockan 4 vaknade han till och jag tog det säkra före det osäkra och gick ut i morgonrocken och rastade honom på gården (brrr...). Han gjorde både det ena och det andra - och sen villa hundskrället inte följa med in! Hur lätt är det att få en hund att förstå att klockan är 4 på morgonen och att man faktiskt inte vill stå ute i morgonrocken och locka på en hund?!
Till slut fick jag in honom (fick hämta kopplet) och han sprang in i buren igen alldeles av sig själv. Sen sov vi till 8:15 då det var dax för morgonprommis. Fast då bytte jag morgonrocken mot kläder...

I morgon börjar Tuvis 2:an!!! Herrejösses, vart har tiden tagit vägen? Jag ska få äran att följa med henne till skolan. Med ny ryggsäck och en rulle bänkpapper. Hon längtar till skolstarten - underbart!

Nä, undrar om man ska ta sig ett kvällsdopp. Kanske alla som träffar på mig i morgon kommer att uppskatta det...?

Good night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback