Drömtydning?

Någon som kan det här med drömtydning? I så fall skulle jag nog kunna anställa denne person på heltid...
Eller, nä inte numera förresten. Nu för tiden drömmer jag inte alls särskilt ofta. Varken konstigt eller sånt jag kommer ihåg. Förr drömde jag ju de mest besynnerliga saker - nästan varje natt!

Jag har lagt små, svarta apor i diket för att dom skulle få luft...

Jag har förlöst en hund som fick små russinhundvalpar. Det var viktigt att dom endast flyttades med en sked, för annars kunde dom gå sönder.... (?)

Jag har varit ute och rest.  ALLTID när jag skulle passa en restid för tåg, flyg, etc. så är jag oerhört sävlig. Typ 15 minuter innan avgång har jag inte ens packat ihop mina saker, kan inte klä på mig ordentligt, hittar inte dit jag ska, etc.... Något stressande....

I natt drömde jag något som jag var tvärsäker på att komma ihåg - men icke!!!

Men härom natten skulle jag på en jobbintervju. När jag satt i "väntrummet" så upptäcker jag att jag har hundbajs i håret. Äsch då, som om sånt skulle stoppa en.....:)
Väl inne och pratar med den presumtiva arbetsgivaren så märker jag att jag inte bara har hundbajs i håret, utan att jag har pyjamasen på mig....
Har ingen aning om vilket jobb jag sökte (antar dock att jag inte fick det....)

Kan det möjligen vara så att det här med arbetslösheten tar på en mer än man tror...?!

.

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Jag har lärt mig att när jag är stressad så drömmer jag mycket och intensivt. Jag drömmer ofta att det är mycket folk, jag letar efter nån eller har en tid att passa men folk hindrar mig hela tiden. Väldigt jobbigt!

Postat av: Anonym

Jag har inte kommit på någon särskild "sinnesstämning" som gör att jag drömmer knäppa saker. Fast jag har inte tänkt så mycket på det heller....

2008-12-09 @ 22:27:58
Postat av: Nina

Det är skönt att höra att fler än jag drömmer "sjuka" drömmar!! : D Igår natt drömde jag att Calle var försvunnen och precis när jag skulle anmäla honom till polisen ringer han från Oxford (av alla ställen!)

och är stupfull... man kan undra var man får allt ifrån! Jag har precis som du ofta drömt att jag gått till jobbet iklädd endast pyjamas och ibland helt naken... Vilken läbbig känsla!

2008-12-10 @ 08:09:06
Postat av: Åsa

Ha,ha! Stupfull i Oxford=) Helt osannolikt, eller....? :)

Kom på ännu en dröm som jag haft flera gånger. Jag sitter på toa och helt plötsligt rasar alla fyra väggarna. Det visar sig att jag sitter helt näck, på toan, mitt på ett enormt torg där det kryllar av människor.... Huga!

Måtte vi inte ha förmågan att drömma sann-drömmar=)

2008-12-10 @ 09:19:40
Postat av: Anonym

2008-12-10 @ 17:51:18
Postat av: Maggan

Hmm, har för mig att jag läst något om att drömmar där man helst plötsligt är naken eller på något sätt utlämnad inför andra människor har att göra med att man är "rädd" för att visa sitt rätta jag, rädd för att inte bli accepterad som man är. Det sägs att drömmar alltid har något med dig själv att göra, en förlossning eller ett dödsfall kan ha samma betydelse,separation= början på något nytt. Barn, djurbarn eller människobarn, handlar ofta om att du kanske ska ge dig själv lite egen tid, vara lite barn själv. Det där blev lite djupt och mycket, du vet ju hur jag kan vara :)) Kram på dig!

2008-12-10 @ 17:58:42
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Jösses Maggan! Att jag har en drömtydare så väldigt nära och jag inte visste om det. Ska rådgöra med dig nästa gång jag sprungit naken om natten...=)

2008-12-10 @ 18:13:19
Postat av: Malin W

Jadu Åsa. Russinhundarna och aporna minns jag när det begav sig. Många skrattanfall blev det när du berättade dina något komplicerade drömmar.

2008-12-10 @ 21:41:24
Postat av: Anonym

Ja, vi har ju en hel del att skratta åt...:)

2008-12-10 @ 22:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback