Slö och slapp....

... känner jag mig idag. Men ändå gnager något i bakhuvudet om att jag skulle göra nåt nyttigt... Hmmm, ska kanske lägga mig i soffan framför en film och fundera (lite vagt) på vilken av alla nyttigheter jag ska göra.... Låter seriöst och bra va'?!

I dag blir det en del aktiviteter vid middagstid. Kimpa är i stan och jag hoppas att han hinner hem i god tid för att följa med Brell på grötkväll på dagis. Tyvärr flyttades den från i tisdags (då hela familjen hade kunnat gå) till ikväll. Jag och Tuvis drar till stallet. Efter Tuvas lektion ska jag rida om det finns någon ledig plats! Har inte suttit på en häst på flera år... Risk för träningsvärk, brutna ben, etc. finns alltså!

I morgon är det luciafirande i kyrkan och då ska 2:orna vara med och sjunga. Kimpa jobbar och är ju där ändå, men jag och Brell måste förstås titta!

Och lördagen bjuder på luciafirande kl 15:30 i ridhuset, Ammer.
Bland annat luciatåg, kadrilj, spegelritt och maskeradhoppning. Det blir till att tuta i Brell lite antihistamin och bege sig dit. Brukar vara skoj att se!! Kom och kika du med vettja!

Oj, nu är det lunchtid.... Måste gå och reka i kylskåpet...

Kram!

.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Va roligt att få rida! Det skulle jag också vilja göra!

2008-12-11 @ 12:22:50
Postat av: Åsa

Ja, jag har funderat länge. Om jag inte slår ihjäl mig ikväll så kanske jag börjar rida "på riktigt" efter jul. Skaru hänga på?!

2008-12-11 @ 14:10:39
Postat av: alias Kvasthilda

Och nu läste jag att dom skulle bjuda på spagetti i ridhuset...jag måste nog kolla synen? Eller är det hjärnan det är fel på?

Postat av: Åsa

Ha,ha!

Det kanske inte vore någon dum idé för att locka lite åskådare???=)

Tror inte att det är hjärnan det är fel på - du är nog bara en riktig snabbläsare:)

2008-12-12 @ 21:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback