Fundersam. Igen....

Nu behöver jag era kloka synpunkter...
Ni kanske har hört att jag är i behov av ny lokal (jasså??). Och ni vet att jag blivit erbjuden att hålla till vid Paviljongen i sommar. Det är ju dock under en högst begränsad tid.

Nu har jag mina funderingar kring Bispgården. Det är inte jättebra eftersom jag ju bor på Hammarn, men det finns riktiga lokaler. Pratade med A Dorn som håller till på torget (där Toves café var förut) och hon säger att det finns en lite mindre lokal bredvid henne. Hon menar oxå att det är faktiskt en hel del folk som besöker hennes antik- och begagnat butik.

Det är ju en del folk som passerar i Bispgården och det finns ett välbesökt fik mittemot torget. Inte så många affärer heller (bra eller dåligt??). Jag skulle få skyltfönster och en riktig butikslokal vilket innebär att jag kan hålla ett större sortiment och förhoppningsvis bättre "ordning" på grejerna.

Skulle Hammarstrandsbor åka till Bispgården för att handla? Njae... Men å andra sidan kanske man någon gång har vägarna förbi?? Och under sommaren kanske det blir en del turister med tanke på Paviljongen, Döda Fallet, etc. Hmmmm...

Vad tror ni? Jag behöver era kloka tankar....

Fan, en vacker dag lär jag fundera ihjäl mig....

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Spontant känns inte Bispgården som händelsernas centrum direkt..... men vad vet jag, jag jobbar i Stugun, världsmetropolen, you know...

Postat av: Maggan

Låter inte helt fel tycker jag. Du skulle kanske uppskattas ännu mera där och det är ju en genomfartsby. Why not?! Turistsäsongen är nog inte heller fel där. Thai, thai...

2008-02-28 @ 14:59:39
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: alias Kvasthilda

Det sistnämnda håller jag med om!

2008-02-28 @ 16:24:09
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Marja

Ja, varför inte. Du får gå på magkänslan. Lycka till! Kram...

2008-02-28 @ 19:54:01
URL: http://marjamej80.blogg.se
Postat av: Malin

Ja varför inte. Du får en riktig butikslokal mitt i centrum och Bispgårdare behöver ju oxå fins saker i sitt hem :o) Du kanske ska prova dina vingar där en stund men inte med mycket mer öppettider än du har idag. Tillkommer ju restid oxå.
Ses i mörra.
Kramisar Malin

2008-02-29 @ 10:26:50
Postat av: johanna

Klart du ska komma till Bispan!! (Partisk, moi??)
Nä, men allvarligt, det ÄR ju en genomfartsby, och Cafeét mittemot har jämt folk.
Förvisso är det väl som du säger; Hammarstrandare åker inte till Bispan för att handla, (inte tvärtom heller!) men glöm inte att det är otroligt många som jobbar i Bispgården, det är folk från både Hammarn, Stugun, Sollefteå, Långsele, Sundsvall som cirkulerar på byn varje dag. Om inte hyran är jätttedyr tycker jag du ska satsa.
Sen kan jag intyga att Pavi på sommaren är en schysst inkomstkälla. Nackdelen är väl att man måste jobba varje dag under hela sommaren...
Lycka till med vad du än gör!

2008-02-29 @ 12:31:03
URL: http://josblogg.blogg.se
Postat av: Anonym

Låter inte alls som en dum idé, känns spontant som att det är fler som passerar Bisppan än Hammarn (eftersom hammarn är ju en liten avkrok eller...)
Lycka till hur som helst!!! Kram P

2008-02-29 @ 14:32:11
Postat av: Susanne

Hmm... tål att tänkas på... Visst kan det vara bra med en lokal i Bispgården, det är ju som sagt lite mera genomfartsort än Hammarn... men...med dagens bensinpriser tål det ju också att tänkas på...hur mycket extra du behöver sälja för varje dag...för att bara dra in till bränslekostnaden... Lite långt att åka spark! ;-) Finns inte nåt annat alternativ? Flera som kan dela på en större lokal eller nåt?.. Lycka till med funderingarna!
/ Susanne

2008-02-29 @ 15:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback