Jag har fått huvudbry....

Tänk om man kunde skåda in i framtiden... i bland....

Har fått svar från ett par personer på kommunen. Man kan ju förstås tolka skrift på olika vis (säger jag av egen erfarenhet...) men nog uppfattade jag ett svar rätt halvtyket. Typ, att det finns inga lediga lokaler (nähä?), att sånt här ordnar man inte på en kafferast (ojdå, det trodde jag!), att jag förhoppningsvis har förståelse för att det inte går att göra så mycket nu (nä... det har jag faktiskt inte!!!), osv.. Nåja, det är fredag och jag ska inte ödsla energi på nån som vill spela lite märkvärdig.

Nu till mitt egentliga huvudbry (som om ovanstående inte vore nog...). Jag har fått ett erbjudande om att hålla till vid Paviljongen i sommar. Med min butik alltså. Det finns ju ett "skjul" där man kan sälja saker. Och det är det enda stället, dvs det finns inte en massa annat som säljs, förutom mat och så.
Enligt uppgift går försäljningen mycket bra och det är massor med folk som strömmar igenom på en sommar. Busslast på busslast....

Dilemmat är att det bör vara öppet varje dag, även om jag troligen kan få lite hjälp då och då för att kunna vara lite ledig. Har jag rätt sortiment för ett sånt ställe? (Måste nog i sånt fall utöka med lite mera "krafs"...)
Och vad händer till hösten? Kanske inget händer i lokalfrågan under våren-sommaren och då är ju läget "status que".... Blir mina "trogna" kunder sura om jag flyttar hela butiken i sommar?

Ja jädrar....  ge mig en kristallkula....

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Jag som inte är en trogen kund ska kanske inte svara (har jag varit in två ggr...?) men nog låter det som en chans att få sälja?!

Postat av: Jannike

Ja vilket dilemma du hamnat i.... Inte lätt... men med tanke på att det är svårt att få lokal enligt "någon" så kanske det här vore ett alternativ???

Kram!!

2008-02-22 @ 22:40:47
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback