Morötter & Örtagårdsdressing & Patrick Dempsey... Mumma!

Ja Maggan, efter att ha ätit rivna morötter med Örtagårdsdressing hos dig så kan jag säga att jag är nog fast i skiten. Beroende helt enkelt! Det är så himla gott att jag kan få "cravings"!
Till matdosa idag bidde det just detta + några skivor rökt skinka. Hade precis stoppat fulla käften när jag hörde att det kom kunder. Toktuggade och svalde och hoppades att det inte stack ut alltför mycket morotsbitar i tänderna när jag drog till med ett blixtrande leende....

Åsså har jag nog gissat mig till vad det är som luktar. Tror bestämt att det är magnetfärgen på väggen. Ja, Kim har varit och målat en anslagstavla här. Har jag berättat det? I alla fall så ska man kunna annonsera om att köpa, sälja och byta begagnade barnartiklar. Typ skridskor, overaller, barnvagnar, etc. Måtte färgen sluta lukta bara...

När jag bommar igen idag blir det till att skynda. Kim kommer hit med en bil fullastad med barn. Den ska jag skjutsa till ridhuset. Kimpa ska på möte ikväll och därför åker jag. Ska bli kul att se Tuva rida igen. Nellie och jag brukar sitta på läktaren och kika.

I går var det "Grey's anatomy" igen. Gud vad dom håller på och strular till det hela tiden. Men å andra sidan är det väl det som är grejen... Och ja, han var som vanligt fin att titta på !
Fick höra (tack för det!) att det är en film med honom på onsdag på Centrum. Kan det vara denna?
 

Krumilurkramar!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Lycka till med alla lukter och ridning... alltså Tuvas!! Bra ide med anslagstavlan - du e´ inte så dum trots vingmutter-öra;-)
ha ha ha... undrar om jag nånsin varit så bitsk som nu???? Tror sonen smittat av sig....

Kram i alla fall!!

Postat av: Åsa

Hmmm, jag antar att du fortfarande tycker om mig, trots din bitskhet... :)
Det var Kims idé med anslagstavlan, så jag kan tyvärr inte ta åt mig äran...
Kram (i alla fall) !

2008-02-21 @ 16:02:45
Postat av: Jannike

Jag tycker definitivt fortfarande OM DIG!!! Mycket! Trots min bitskhet... "fniss"... Och du, oavsett om det var du eller Kim som kom på ide´n med just anslagstavlan, så vet jag ju att du har massor med bra ideér!!!!

Fortsätt krya på dig!! Snälla kramar från mig;-)

2008-02-21 @ 22:29:27
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Katarina.S

Aha, så det var inte tån, bara färgen!
Bra ide
med köp och sälj-annonser.
Ni verkar ha många påhitt.
"Man måste våga för att vinna"!

Att sitta i ridhuset så här års brukar vara ganska kallt, men det väger upp för att det är så kul att titta på när de små liven sitter där och skumpar runt.
Ha det bra!

2008-02-22 @ 15:16:08
Postat av: Åsa

Jannike - Himlars va' bra!

Katarina - Det bidde inget ridhus. En ridkompis förälder körde istället...

2008-02-23 @ 10:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback