Nåt som luktar....?!

I dag när jag kom till butiken så luktade det inte särskilt gott. Det luktar inte åt skit-hållet (ursäkta uttrycket) och jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag undrar om det möjligen kan vara någon av blommorna som luktar så här? Förhållandena för att vara blomma och trivas här är väl inte jättebra. Kanske någon avsöndrar nåt äckligt i ren protest? Borde nog ta hem dom och försöka vårda dom bättre där...

Kan även meddela att jag pratat med Fotvårds-Kristina och hon sa direkt att förmodligen har jag tappat nåt på tårna (nån gång för länge sen) eller promenerat med för långa tånaglar. Fenomenet att tappa tånaglarna lät inte alls ovanligt och jag skulle sannolikt få fortsätta leva med det. (Hallå Apoteket! Ladda med tejp!!!)
Någon svamp var det inte, för då skulle nageln bli tjock och ännu äckligare...

Hmmm... Har intresseklubben antecknat allt nu? Jo, en sak till... Oroar mig för att doktorn har fixat vingmutter av mitt högra öra. Jag konstaterar att jag faktiskt hade jävligt snygga öron (alltid något!!!) så jag hoppas att vingmuttern försvinner när det läkt ordentligt...

Nu lämnar vi tånaglar, lukter och vingmuttrar (äntligen!!!).

I går fick jag ett litet ryck och tog fram ett par bilder från resan till Gran Canaria. Ett foto var på Nellie när hon ligger i soffan och snusar på "dudde och hund". Tog och skissade av bilden med blyertspenna. Och jäklar vad roligt det var! Så nu funderar jag på att impulsbeställa skissblock och penna från Panduro. Så dyrt kan väl inte det vara?
Och jag har blivit erbjuden att låna böcker om hur man ritar blyertsteckningar. Ja, varför inte?

Blyertspennor sketching setRitkol medium 0,6x15cm 5st Canson skissblock 180g a3

Hoppas ni mår bra. Kram!

Kommentarer
Postat av: Jannike

hej ditt äckel.... som Jesper skulle sagt... ALLTSÅ till mig.... utan vingmuttrar, dålig lukt eller snuskiga tånaglar.... bara sådär rakt av.. ha ha!! Blir jättenyfiken på blyertsteckningen... spännande!!

Kram på dig!!

Postat av: Åsa

Hu, undrar vad Jesper skulle kalla mig då... Säg inget vettja!
Kram!

2008-02-21 @ 12:17:50
Postat av: Jannike

Ja du han skulle INTE säga något sådant till dig... du vet ju hur han är; vilket tugg han använder mot mig... och ska jag vara ärlig så kan jag svara för mig oxå... ;-) LOVAR!!

2008-02-21 @ 12:32:46
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Jannike

... fast du e´ ju ganska äcklig....ha ha ha

2008-02-21 @ 13:46:09
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Åsa

Ha, ha....va'!
Kram!

2008-02-21 @ 13:51:19
Postat av: Katarina.S

Du trodde inte att det var tån som luktade då? :)
Lyca till med din karriär som konstnär!

Kram!

2008-02-22 @ 15:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback