Underbara tvålar!

Fick en leverans av härliga tvålar idag. Några har texterna: "Tycker om dig", "Kärlek..." och "Älskade mamma". Tokfina tvålar som jag hoppas någon fler än jag kommer att uppskatta! Lite lyxigt att tvåla in sig i en handgjord, lite dyrare tvål (40 kr/st).
Här är två exempel:

(Bilder från
http://www.bubbelskum.se)


Tyvärr helt sjukt lugnt här. Undrar om jag ska beställa tid för tarotkorts-läggning igen och få lite vägledning... Eller så tar jag och bokar en massagetid. Inte helt fel för att få må riktigt gott en stund. Egentligen skulle jag vilja ta massage (taktil) minst en gång i månaden, helst mer. Men på nåt vis verkar det svårt att komma sig för...

Skulle även behöva en spark i ändalykten för att börja röra på mig. Funderar lite på om jag ska börja träna ett pass i veckan, men å andra sidan skulle jag nog må jättebra av att "bara" ta ett par promenader i veckan. Låter kanske lite men någonstans måste man ju börja.

Nä, nu ska jag återgå till Kalle Jävla Blomkvist och Lisbeth Salander...

Kram så länge!

Kommentarer
Postat av: Maggan

SÅNA tvålar vill jag köpa...Blir min lördagsutflykt! Röra på dej? Jag går varje morgon, just ja, tänkte precis erbjuda dej mitt sällskap när jag kom på att det finns enmindre tjej, som är hemma lite längre på morgonen. Eller hu? Blir det några förändringar så går jag cirkus 45 min, varje morgon. Välkommen o "joina" om/när du kan!! Kjam!!

Postat av: Åsa

Det hade ju varit hur bra som helst med en morgon-prommis. Men som sagt, Brellan är ju hemma tills det är dax att gå på min sociala inrättning...
Kanske jag kan låna en vovve nån kväll i alla fall?

2008-02-01 @ 15:03:40
Postat av: Marja

Dax för ett besök i din butik. Perfekt present att ge bort på alla-hjärtands-dag! Kram så länge...

2008-02-02 @ 00:50:25
URL: http://marjamej80.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback