Cat-walk på Holken 12...

Nä... har ännu inte packat. Men jag har börjat lite smått börjat plocka fram diverse ur garderoben för att slutligen bestämma vad som ska få göra mig sällskap till staden.
Tyvärr tar det en jäv.... tid eftersom jag måste prova det mesta liksom för att se... Ja vaddå? Är det bara jag som test-provar kläder när det ska till att packas??? (Snälla, säg att ALLA gör så...)
Möjligen är jag en total pack-nörd (vad det nu innebär...).

Nä, på't igen.... !

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag provar också kläderna, iaf om det gäller snygg-kläder. Det händer ju som sagt att dom inte passar på kroppen längre.....vardag-snygg-kläderna vet man att dom passar, dom har jag ju för jämnan.
Men ska jag vara ärlig brukar jag göra det när inte Sören är hemma *rodna*. Precis som om det vore nåt skamligt....

Postat av: Maggan

Självklart så provar jag!
Det finns många skäl till det. Olika känsla för olika evenemang, vilket betyder, andra kläder. Sen beror det på vilken tid i månaden det är...
Ha nu så jäkla kul, du vet att efter en pilsner elr två så är klädvalet ur huvet!

2008-01-16 @ 11:21:56
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Åsa

Tack, det var upplyftande att höra att ni oxå kutar runt (?) och provar. Och Maggan... visst spelar det roll vilken tid i månaden det är, men det känns mera som att jag funderar på vilken månad jag är i.... Suck!
Men som sagt, efter ett par pilsner (eller nåt) så är man väl aldrig så snygg som med hängbuk och trånga kläder... :-)

Kram på er !

2008-01-16 @ 12:01:20
Postat av: Jannike

Vet du.... jag provar ALDRIG... faktiskt.... jag vet att mina kläder är SÅ STORA dom behöver vara.... (fast ibland har jag ju lånat, så då MÅSTE jag prova;-).. Nä, vet inte om det är därför... men jag gör i alla fall inte det... Däremot funderar jag ut vilka konstellatioer som passar ihop osv... tänker nåt i alla fall...

2008-01-16 @ 15:14:28
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback