Godmorning?!

Snoozade X antal gånger i morse. Nellie var oxå rätt trött och hon verkade sova bra med ena benet rakt över mig! Till slut klev vi i alla fall upp. Det är fantastiskt skönt att slippa stressa på morgonen. Först är det prio Tuvalisa som ska vara på skolan 08:30. Idag har de friluftsdag och Tuva bestämde sig för längdskidor. Hoppas inte spåret snöar igen bara... Idag fick hon med sig saft, varm choklad och mackor. Ryggsäcken vägde bly!

När jag skulle fixa min frukost råkade jag dra ner en glasassiett i diskkbänken = 1000 bitar över hela köket. Dammsugaren var inte där den brukar och jag sprang runt i källaren och letade den. Visade sig att den stod 3 meter ifrån där jag tittat första gången.... Dammsuga, dammsuga... Strax efter kom Nellie med saltkaret och bad mig ställa upp det i kryddhyllan. Bara det att hon skakade karet upp och ner medans hon bar det.... Dammsuga, dammsuga... När jag nästan var klar åkte sladden ur kontakten... Suck! Tänk vad man kan bli upprörd över småsaker på morgonkvisten....

I går var det möte på kommunen om lokalfrågan. Vet inte om jag blev så mycket klokare. Det var stora visioner som diskuterades och mitt dilemma kändes inte vara högprioriterat. Men som sagt, än håller jag hoppet uppe.

Nu ska jag sätta mig och hoppas på att någon kommer på den briljanta idén att komma hit....

Kram!


Kommentarer
Postat av: Jannike

Hemska mornar.... usch ibland, och börjar det gå snett så fortsätter det!! Hoppas nån hittat in till dig idag!!

Kram!!!

Postat av: Åsa

Ja, det var tur att jag hade hyfsat med tid i alla fall. När dyker ni upp på Hammar'n nästa gång då?

2008-01-24 @ 13:38:49
Postat av: Jannike

ja du Åsa - den som visste??? Kanske blir det då till helgen den 9-10/2 men det är inte säkert... Skidskyttetävlingarna börjar ju den helgen, och estet-treorna ska vara med på invigningen, och sen är det ju "ljusnatten" lördagen den 9:e... massor mde aktiviteter runt om i stan, ute och inne, med ljus som tema, bl a nere i Badhusparken eftersom Vinterstaden invigs samma helg...sånt som skulle vara mysigt att ta med tjejerna på... Ja, det är svårt att säga... Men vi längtar efter att träffa er!!! Sen hoppas jag ju att vi kommer att kunna ordna vår knytis... hade tänkt den 23/2... hur ser det ut för er då?

Massor med kramar från Jannike

2008-01-24 @ 14:57:53
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback