Jag måste öva på min gästfrihet...

I dag hade jag trevligt besök igen. Två damer som trevligt nog tog sig tiden att surra en stund. Naturligtvis glömde jag bort att bjussa på kaffe (ni vet, mitt utsökta snabbkaffe...). Å andra sidan måste jag kanske ta och röjja i köket. Det är alldeles fullt med kartonger och skräp. Ska åka på sopstationen vilket århundrade som helst...

På köksbordet har jag fullt av sånt som egentligen inte behöver ligga just där. Åsså datorn tar ju upp största platsen förstås. I min nya lokal (oxå vilket århundrade som helst...??) ska jag upprätta en liten "fikahörna" om det finns plats. Då är ni hjärtligt välkomna på en kopp kaffe! Nu känns det lite som att jag går händelserna i förväg kanske.... Jag menar, med nya lokalen... Det är nytt möte på måndag. Får väl se om jag kan få en gnutta hopp med mig därifrån. (Give me hope, Joanna, give me hope, Joanna....)

Har precis slukat "lunchen". En mjukmacka med makrill på. Inte världens gourmetkäk direkt men det mättar ju en stund.

I dag är det premiär för Tuvalisa på barngymnastiken. Hoppas hon tycker att det är roligt. Och ikväll ska hon rida. Undrar om man fryser f... av sig i ridhuset? Där kan det ju vara ruskigt kallt! Tyvärr har hon backat rejält i ridningen sedan den där gången när alla flög av! Hon blev nog riktigt skraj, men jag hoppas att hon tuffar till sig och snart är tillbaka igen. Däremot har hon inte tvekat en sekund på om hon skulle fortsätta med ridningen eller inte. DET är ju tufft nog!

Nä, nu ska jag gå och pilla isär det sista "Allt för byn"-pusslet. Ni har väl ett? Annars vet ni vart det finns!!!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Hoppas, hoppas att rädslan inte tar över för Tuva - kanske går bättre för att hon är lite yngre - Sara blev ju skiträdd när en annan flicka hade suttit på en av hästarna och den började skena - flickan blev rädd, så veckan därpå fick hon ta "Saras" häst och Sara fick den som skenat.... sen var det kört för Sara - hon blev livrädd så fort hästen bara rörde lite på sig då den skulle stå stilla... till slut grät hon bara, och det spelade ingen roll att hon fick ta den snällaste av de snälla... Sen har hon provat här uppe på Djur & Kul-gården, medans Lena Häggström var kvar.... men nu har det runnit ut i sanden... eller i spånet... ha ha... ja, kanske det tar sig om Mimmi börjar...

Kram på dig !!

Postat av: Åsa

Jannike - Det gick jättebra för Tuva igår. Nemas problemas! Känns bra tycker jag!
Kram!

2008-02-01 @ 10:29:36
Postat av: alias Kvasthilda

Fullt med saker framme som inte behövs? Du kan få komma hem till mig och städa också om du vill.:(
Sören började städa kontoret igår för att få in nya skrivaren. Vi var klara halv elva igår kväll...

2008-02-01 @ 12:25:09
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Åsa

Så skönt att höra att fler har detta "dilemma"...
Vad fan är Feng-Shui.. :)

2008-02-01 @ 12:34:23
Postat av: alias Kvasthilda

En kinesisk restaurang....? *fniss*

2008-02-01 @ 14:23:58
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Åsa

Ha, ha! Jasså, var det så det var?! :)

2008-02-02 @ 10:00:03
Postat av: B-ljuds Malin

Hej! Apropå Feng shui, har du läst nån bok i ämnet?
Jag tycker att det är jättekul att läsa inredningsböcker o speciellt om just feng shui. Sen att man inte lever efter det är ju en annan sak haha.

2008-02-02 @ 15:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback