Jo, jag är bloggberoende...

Det kan man konstatera eftersom klockan nu är 02:54 och jag är egentligen astrött, men jag känner att det liksom bara kryper i blogg-fingrarna.

När vi kom till Stockholm tog vi en taxi till Intiman för att lämna alla grejer jag konkat med. Där gick vi in "back-stage" (WOOOW!) och sen fick vi pipa upp på balkongen (en våldsamt brant trappa, osv... ingen normal ingång direkt) och kika fram till pausen.
I pausen satt vi back-stage igen och sen satte vi oss i publiken. Det var inte så många ikväll, men AFB lyckades fixa en kanonshow som gick hem i alla fall och det blev stående ovationer på slutet.

Sen hamnade vi... ja, just det, back-stage igen. Ja visst är det häftigt, men jag behöver kanske inte skriva det heeeela tiden.... Fick oss en pilsner var. Grabbarna sprang halvnakna för att duscha (Ooooh!). Dom sminkar sig numera själva och det fixar dom bra. Däremot verkar det vara vissa problem att ta bort sminket. Vet inte om dom har fel grejer, men dom ser ut som att dom inte sovit på 100 år när sminket gnuggats bort! Nåja, det kanske blir kurs på det me'!
Ja, helt otippat och oplanerat tog vi vårt pick och pack och hängde med till Engelen. Där blev vi kvar till - alldeles för sent... Så egentligen skulle jag sovit nu (snart!!!)

"Pupsen" svärmade runt Emil som flugor kring koskit. Han verkar dock ta det med ro. (Tur det, annars hade han nog fått det jobbigt...)

Till slut insåg vi vår begränsning så Gumman och jag tog en bulle till hotellet i Älvsjö. Så nu delar vi dubbelsäng!

Undrar när vi måste kliva upp och äta frukost.... Vojjne, vojje!!!

GODNATT!!!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Åhhhhh vad jag blir avis!!!!

Postat av: Jannike

Oj skötte sig sonen förresten??? Glömde ju fråga det???

2008-01-17 @ 07:51:06
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Åsa

Var lugn Jannike!
Din son sköter sig galant!!! Kram!

2008-01-17 @ 07:55:48
Postat av: Jannike

Ja män du - det kopplar sakta... nu kunde du ju kanske ta på Thord direkt.... jag menar, du har ju känningar liksom i själva AFB....

2008-01-17 @ 08:00:34
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Åsa

Ha, ha! Jag och Zeke surrade lite igår. Han är gammal (?) Lugnviksbo och blev överraskad när jag oxå var det. "dom växer inte på träd", typ...

2008-01-17 @ 08:13:42
Postat av: Maggan

"Var ska sleven vara om inte i grytan..."
Kjam på dej!

2008-01-17 @ 09:43:58
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Jannike

Bra uttryckt Maggan!!

2008-01-17 @ 11:09:24
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback