Nytt år! 2008 !

1/1 2008. Sådär ja, då har jag lyckats att skriva 2008. Gäller nog att man tänker till ett tag för annars kommer det att bli -07 i alla fall.
En trevlig kväll igår med fam. Rehnholm. Min matlagningstalang var kanske inte som allra bäst. Å andra sidan får man väl skylla sig själv för att hoppa på ett helt nytt recept. Som dessutom inte var helt superenkelt + att jag inte fick tag på rätt ingredienser. Nåväl, på en skala 1-5 skulle jag nog ge maten en 3:a. Fullt ätbart alltså, men inte nån jätte höjdhoppare.

I eftermiddag blev det konsert i kyrkan. Eva-Lena D, Kristin H, Lena L-F och Berit S. Kusse-Lelle och Mattias spelade. Såååå himla bra!

Vad sägs om "Mio, min Mio", "Amazing Grace", mf l. Skithäftigt att få höra tjejerna sjunga tillsammans. Vilka röster dom har! Bitvis ståpäls! De ska hålla en konsert den 15 februari. Då ska jag ta med systemkameran och fota ifall ÖP inte har någon annan som skriver nåt. Vi måste ju visa vilka grymma talanger som finns i Ragunda!

Jocke R satt längst bak med oss och Mimmi. Nellie sken upp som en sol när hon såg honom och hejade glatt på honom. Hon visade även sin "Allt för byn"-tröja och började med framsidan, som Jocke tyckte var jättefin. Sen vände hon på tröjan och då sa Jocke "-Emil???"... :-) 
Måste berätta att vid middagsbordet idag sa Tuvalisa att hon ville ha en AFB-tröja till. Där skulle det stå på ryggen "Jocke R är min favvo oxå!".  (Aktare Emil, nu börjar du få konkurrens... )

Framför oss satt en törr käring. Ca 5 min in i konserten vände hos sig bakåt och sa åt barnen att sitta stilla. Sen glodde hon varenda gång barnen råkade låta det minsta. Och Jocke fick sig nån blick oxå eftersom han "trummade med" på några ösiga låtar. Pojken som satt bredvid henne fick sig ett skarpt ögonkast när han råkade klappa takten till en låt... Suck! Vi får väl vara glada att det inte tog eld där hon satt...... så torr var hon!

Barnen var helt slut och har egentligen många timmar att "sova igen" efter gårdagen/natten. Dom har i alla fall dormat av nu och jag hoppas dom sover tungt och gott hela natten.

Nä, nu måste jag duscha. Jobbigt !!!! I morgon är det ju vanlig dag igen. Hoppas på folk-rusch i morgon... (stor chans va'?!) och att det dimper ner en god fe och trollar fram en butikslokal till mig... (ännu större chans!).

Kram, kram!

Kommentarer
Postat av: Jannike

TACK för en trevlig kväll och natt i nyårsfirandets anda!! Å du.... oavsett om du hade rätt ingredienser eller om vi har dålig smak.... VI tyckte i alla fall att maten var sketans god OCH på en skala 1-5 får den en 6:a.... jagfår verkligen ågren inför att bjuda er på mat OM DU TYCKER att du INTE lyckats.... hur ska det då bli här?????

Hur som helst - TACK SÅ VÄLDANS!! Välkommen till stan!!

Kram från mamma rehnholm, stolt mor till Jocke Rehnholm.... framför allt efter Tuva-Lisas önskemål!!

Postat av: Åsa

Tack själv! Det var supertrevligt! Eller ska jag säga toktrevligt?!
Så bra att ni gillade maten. Det är väl bara så att jag är mycket kritisk till min egen matlagning. Vi ser fram emot att testa era talanger. Och ni behöver absolut inte ha någon ågren över detta!
Hälsa Jocke :-)

2008-01-02 @ 09:52:15
Postat av: Jannike

Säg TOK-trevligt du - passar dig bättre på nåt vis.. ;-)

2008-01-02 @ 15:51:02
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback