Oemotståndlig paprika-gojja:
Passar perfekt till fördrinken, på nattkröken, eller bara så där när som helst... Typ, jämt alltså!
1 gul paprika
1 röd paprika
socker
2 Philadelphia ostar
Ös upp Philadelphia-osten på ett fat.
Skär upp paprikan i bitar. Åt "strimla"-hållet.
Stek paprikan i socker. Är det väldans "blött" så låt det puttra en liten stund.
Häll paprikagojjat över Philadelphia-osten.
Ta gojjan på Tortillas och stoppa i munnen (helst!).
Sååååå jäkla gott !!!!!
(Och ja, vi blir hemskt gärna hembjuden till dig för att provsmaka om du lyckats.... ;-) )
1 gul paprika
1 röd paprika
socker
2 Philadelphia ostar
Ös upp Philadelphia-osten på ett fat.
Skär upp paprikan i bitar. Åt "strimla"-hållet.
Stek paprikan i socker. Är det väldans "blött" så låt det puttra en liten stund.
Häll paprikagojjat över Philadelphia-osten.
Ta gojjan på Tortillas och stoppa i munnen (helst!).
Sååååå jäkla gott !!!!!
(Och ja, vi blir hemskt gärna hembjuden till dig för att provsmaka om du lyckats.... ;-) )
Kommentarer
Postat av: Jannike
Kanske vore nåt som förrätt på knytisen?? Ja ja män, är ju sjukt gott!!
Kram!!
Postat av: Gun
Utskrivet! Återkommer med omdöme när jag testat. Men jag tror ju inte det är äckligt. :))
Postat av: Åsa
Som ni förmodligen förstår är det inte något recept som är ordagrant från kokboken... Men jag hoppas att det ska smaka i alla fall!!!
Postat av: Gun
Men hur gör man när man "steker i socker"? Inget smör? Jag som trodde jag var rätt duktig på matlagning.....
Postat av: Åsa
Nä, inget smör. Sockret smälter ju liksom och "geggar ihop sig" (gud vilken tur att jag inte är "receptskrivare"...) med paprikan.
Trackback