Toksnöar!

Gör det ute nu. Lappvantar! Antar att Kim måste åka upp till körkan och skotta sen. Men först skulle dom nog till backen och åka slalom. Och förmodligen ta nåt gofika hos Stina (som har Café Utför!).
Själv sitter jag här och morgonbloggar lite. Innan anstormningen av köpglada kunder börjar... (ASFLABB!!!).

Tuva har haft en lös tand i typ, evigheter. I onsdags kom hon på att den skulle kusin Adam få dra ut när han kom hem. Adam är alltså expert på att dra ut tänder (eh..?). Nåväl, i går ramlade tanden ur utan kusin-hjälp.
Och gissa vad?! Tandfe-helv.... missade att förvandla tanden till en peng i natt!!! Så i tandasken låg där en torkad, delad liten tandrest i morse.... (Attan, attan, attan!!!!)

Jag tog faktiskt och ringde till självaste tandfén (90510!) för att kolla vad hon egentligen höll på med! Då fick jag höra att hon hade råkat missa Tuvas tand. Det var inte heller första gången hon missat tänder så hon hade ett förslag på lösning.... Normalt skulle hon ha förvandlat tanden till en guldpeng. Nu hade hon ju missat det hela och orsakat viss sorg - så hon var faktiskt villig att ersätta Tuva med hela 40 kronor !!!! Okey, jag fick lägga ut slantarna, men tandfén lovade att betala mig sen....

Häpp! (som Cassy säger!) Nu ska jag ta och roa mig med annat en stund. Men jag återkommer - förr eller senare!


Kram!


 


Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Klantig tandfé... *fniss*
Min kära syster var så snäll och upplyste mina barn om att om man lägger tanden i ett glas UTAN vatten så blir det en TJUGA istället.
Sen berättade hon för mig att en gång hade inte "tandfén" några småpengar alls hemma, naturligtvis kom dom på detta sent på kvällen... Då lade hon dit en skuldsedel. En lapp där det stod att Matilda skulle få pengar en annan dag. Matilda mottog detta med viss skepsis men accepterade det sen. :)

Postat av: Åsa

Ha, ha!
Alla sätt är bra... utom dom dåliga!
Kan meddela att den här tandfén kände sig riktigt klantig...

2008-01-26 @ 19:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback