Very trött i fötterna, och skallen oxå!

Halvligger i hotellsängen här på Oden. Ikväll blir det en soft kväll. Vad jag vet i alla fall. Känns som att jag skulle kunna slockna om jag bara slöt ögonen i några sekunder....
Idag har jag och Gumman promenerat runt på Formex, monter efter monter. Det kändes rätt hystersikt stort, men det visste jag ju att det skulle vara.

Gjorde en stor beställning av Willow Tree-änglarna. De är ju populära och det är roligt att ha ett stort sortiment av dem. Sen beställde jag jättefina ljus, ljuslyktor i vax som ska avge en god doft och geleljus i burk. Ska även göra en beställning från Teddykompaniet när jag kommer hem. Goooosiga nallebjörnar!

Till slut kände vi att det var dax att ge upp. Vi var rätt nöjda båda två och jag var rätt "mätt" på alla montrar. Jag har väl inte handlat så mycket som jag skulle ha kunnat, men å andra sidan känns det bra att inte ha förköpt sig (vilket säkert är lätt att göra).

Tog en bulle till Oden (som visade sig bli mycket dyrare än i går, taxin alltså, men det är väl smällar man får ta...). In med grejerna på rummet och sen ut för att leta reda på Bolla... (abstinens?). Fast vi har inte druckit mera än ett glas vin till maten. (Oj, nu har Gumman somnat här på rummet.... Undrar om hon vill fortsätta sova och om hon kan sova i natt...?)

Per B berättade en skojig grej i går. Han hade rusat över till "Seven Eleven" som ligger alldeles bredvid Intiman. Han kom på att han hade nunnekläderna på när han mötte en man som såg mycket undrande ut. "-Teater!", sa Per. "-O, fan!", sa mannen... Kanske inte varje dag man möter en stor nunna hastande till Seven Eleven...

Nu ska jag lägga mig raklång och titta på Antikrundan. Jag tror att det är från Östersund?!

Kram, kram!

Kommentarer
Postat av: Gun

Haha! Själv har jag varit inne på Ica Hammarn både i folkdräkt och klädd som Påskkärring men det kanske inte är riktigt jämförbart... :))

Postat av: Malin

Halloj 08-resenären. Oh nej jag är inte ett dugg avis att du ska se AFB igen. Suck.
Själv så log jag lite igår när jag upptäkte att Rafael och de två älgarna var med i den korsordsbilaga som följde med Aftonbladet jag köpte för några dagar sen. Häftigt! Det var en bild från när dom inför premiären var och gjorde reklam för sig i stora stada.
Jag ska på fest i morgon så vi kan väl höras i fyllan och villan, eller nåt. Vill ju förståss veta att stämningen var lika bra som på premiären.
Kramisar Malin

2008-01-18 @ 08:21:36
Postat av: Åsa

Gun, jag tror att nunnan fortfarande ligger på topp... (Jag blir tagen för påskkärring jämt...)

Malin - Yo! Coolt, spara korsordsbilagan så att jag får se. Söööta älgar kan man aldrig få för mycket av.
Jag har teleluren med mig i kväll, så vi kan gärna höras. I vilket tillstånd vi nu befinner oss i..

Kram!

2008-01-18 @ 08:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback