Flytthjälp?

Ja, det lutar åt att jag "bosätter" mig i Bispgården ett tag framöver. Var och kollade på lokalen idag med PH (nä, inte Lena...) och det såg ok ut. Bra mycket mera utrymme än jag har nu, och ett stort fikarum (!).
Väggarna måste förstås målas på eftersom dom var slitna och full med hål. Men annars så funkar det nog riktigt bra. Så nu blir det till att fundera ut NÄR jag ska tjuren vid hornen och packa allt och köra det till Bispan.
Och jag måste förstås lämna besked till PH.

Sen har det faktiskt hänt lite från kommunens sida. Inte illa! Förhoppningen är förstås att kunna återvända till Hammarstrand så småningom, när lokalfrågan här har löst sig. Men det kommer ju att ta en del tid och därför blir det sannolikt Bispan till att börja med. Ja... vad tror man om det...?

Å på onsdag ska jag till frissan. Ska bli skönt att få fixa till kalufsen igen.

Herregud, det ser ut som att det regnar ordentligt ute nu?! Vissa dagar kan man ju vara glad att man är inomhus!

Kimpa var förbi och hämtade ett litet "välkomstpaket" till de som köpt Hedvigslund. De kommer upp i dag eller i morgon och vi tänkte att det kan väl vara fint att hälsa dom välkommen till Hammarstrand.

Nu ska jag skriva ut serveringsförslag till skorporna som jag säljer. Visste ni att det passar utmärkt med vissa starkare drycker till dessa skorpor? Kom in så får ni se... (ja, inte rent praktiskt, men teoretiskt...)

Kram så länge!

Kommentarer
Postat av: Marja

Kul att det rör på sig. Blir säkert bra i B-gården. Önskar dig all lycka med flytten. Kram...

Postat av: Åsa

Tack, tack!

2008-03-12 @ 10:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback