Cheeeeses, var är himlen??

Det är banne mig bäcksvart på himlen nu. Eller åtminstone riktigt, riktigt grått!
Antar att det blir en dag att "sitta av tiden" på. Ingen lär väl vilja gå ut i det här ruskvädret som förmodligen snart bryter lös.
Allvarligt talat är jag rätt skitless på att sitta här nu. Jag menar, när man har bestämt sig för att packa ihop så vill man ju ha det överstökat liksom. Sen är det förstås kul när (om?) någon tittar in...

Såg att ÖP valt att publicera mitt reportage lite annorlunda i papperstidningen. Möjligen för att få plats med flera bilder, och i så fall är det ju bra. Synd bara att dom inte la in någon bild på Marie Anderssons "Älgbalett-älg". Den gillade jag (och Jannike!) skarpt!

I går var det Skolråd. Kom på senare att jag borde ha frågat varför det är "Kökets egna recept" så ofta i skolmatsedeln. Men på kvällen satt vi och kollade på nyheterna. Kina, Burma, och allt vad det innebär. Då insåg jag att "Kökets egna recept" är ju i allra högsta grad ett i-landsproblem. Och det känns minst sagt fjuttigt i sammanhanget.... Tur jag inte sa nåt...

(Jaha, nu har det börjat skvätta ute... = INGEN ute = Vad fan gör jag här idag?...)

Nu längtar jag till fredagskvällen. Vi och Holk 1 ska fira det som finns att fira. Bl a fyller ju Kim och Jenny år på måndag så lite champagne för deras skull vore ju på sin plats! Tror att jag ska göra det enkelt för mig och beställa pizza på Kaffestugan. Typ, pizzabuffé. Inte helt fel va?

Måste försöka leta reda på kläder tills Tuva ska vara med på musikalen. Tre ombyten behövs. Thailändskt (kanske jag har min blanka "kina"-morgonrock kvar någonstans?), trasiga kläder (borde inte vara nåt problem...) och hippiekläder (hmmm....).

Slutligen kan jag meddela att jag är ooooootroligt sugen på en liten vovve.... Suck!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Ja var fanns Maries häftiga tavla???Ja, "kökets egna recept" är nog inget stort problem världstankemässigt, men vi står ju ändå oss själva närmast, och visst måste man ändå få ifrågasätta sånt som sker i ens närhet, vardag... ÄVEN om det inte är ett stort problem egentligen.... Men annars får vi nog vara tacksamma att vi lever där vi lever...Kram!!

Postat av: Maggan

...å Moa fyller år på fredag + en annan massa saker som vi kan fira.

Kläder, jag har en sån där blank kina-thairock, en mockaväst till hippiegrejen tror jag vi har. Annars för vi väl sno ihop nåt skoj. Jag gillar sånt! Kram i gråvädret!!

2008-05-20 @ 13:23:04
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Jannike - Ja, barnen mår nog rätt bra, även om det skulle råks på bli samma mat två gånger en dag....Maggan - Å Moa oxå!!! Hipp,hipp! (Häpp, häpp?)

2008-05-20 @ 13:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback