Jag vill bo, i en svamp...

...annars får jag kramp - SVAMP!

Känns den igen?

I går gick det inte att blogga. Grrr!
Men vi var i alla fall och letade murklor. Skitkul att traska runt i oländig terräng och leta. Nä, jag är inte ironisk utan jag menar det!
Varmt väder och fika ute på ett kalhygge. Mysigt! Inte alls många murklor. Men å andra sidan har vi fått en helt gäng så murklor finns i frysen!


En hink blev det i alla fall....

Och här är en bild på den vackra Mors Dags-buketten jag fick av min familj. Fantastiskt vackra blommor!
(Och kul med en jädra bra kamera!)
Sen blev vi bjudna på middag hos M&M. Yes! Gott och trevligt! Stackers Kim jobbade så han missade det. Men han kanske hade kul på gudstjänsten.... (Hö.hö!)

I dag har jag varit till tandläkaren och konstaterat att jag såg så bra ut i käften så! Alla fula ord verkar inte sätta sig på tänderna, dessbättre!

Och i kväll blev det lite födelsedagsmiddag. Lax m lime i ugnen och pärer och sallad. Inte särskilt avancerat, men gott! Kimpa fick en skitsnygg skjorta av M&M. Av sina tjejer fick han en massa lotter. Och vann väl ungefär en tia... Alltid något??

I morgon påbörjar jag sista veckan i butiken. Känns faktiskt helt ok (nä, bättre än ok!) att snart få packa ihop och vara ledig istället. Ska försöka promenera och må gott. I dag tog jag en sväng runt Kullsta och jäklar vad det blåste. Tur man inte hade en stor vindjacka för då hade jag flugit iväg! Sen blev det ett bad innan tandläkarbesöket.

Nu är det snart "Sth" på tv. Det är bra tycker jag! Någon som sett det?

Så avslutningsvis, Grattis till Kim och Jenny!

Bye, bye!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Gratta Kim i efterskott!!!...och lycka till med en välförtjänt ledighet... för även om du inte direkt haft fullt upp i butiken, så har själva strulandet runt omkring, oro för hur det ska gå och allt sånt säkert tagit MASSOR av ork och energi!!!!Kram!!

Postat av: Anonym

Tack, jag ska hälsa guben!

Och det känns riktigt skönt att "planera" en hyfsat lång ledighet. Nu får ju barnen det långa sommarlov jag önskat dem.

Kram!

2008-05-27 @ 13:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback