Härliga fredag!

Idag känns det verkligen som en härlig fredag! Inte direkt sovmorgon, men jag kunde ändå gå och skrutta länge eftersom Nellie inte skulle på dagis. Tuvis går ju själv till skolan.
Jag och Brell tog och bakade (nähä!?!?!) på förmiddagen. Det blev frukostbullarna igen. Dom är så förbaskat goda! Den här gången strödde vi sesamfrön på några istället för fågel... jag menar, solrosfrön. Det blev jättefint!

Vi väntade in Tuvis från skolan och sen gick vi och hälsade på Mats, Helena, Agnes och Alex. Där fick vi gott fika (jag tror Tuva tömde kakfatet....) och mycket trevligt sällskap! Diesel var med och han blev satt på plats av deras vovvar. Inte jättemycket, men eftersom han är en liten fegis så behövdes det inte mer för att han skulle hålla sig på avstånd sen...:)

Nu har vi ätit och jag är mätt som f-n. Det blev "kioskmat" idag. Lövstek (säkert en massa konstigt i...), pommes frites, bea och sallad. Så nu sitter jag här med mitt vinglas och smälter lite mat innan jag ska ut med doggen på en kort prommis. Jag är helt fast i "Killawarra-träsket" (nä, jag menar inte beroende...) för det är ett så himla gott vin!

Nu fick jag sällskap av en galenpanna som hysteriskt vill trycka på tangenterna, så det är lika bra att säga:
På återseende!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback