Juligt - kuligt !!!!

Just nu sitter jag med förklädet på mig, bloggar och dricker julöl! Va', låter inte helt fel va? (Alltså med julölen - förklädet är kanske inte så imponerande....)

Egentligen bakar inte jag, men förklädet åkte på i alla fall. Barnen står dock och bakar pepparkakor för fulla muggar. Det går väl hyfsat, fast nyss var det fullt tjafs om en matkniv. Trots att vi har ungefär tusen stycken i lådan....
Det blir bland annat dinosarie-, hund- och elefantpepparkakor!!! De' ni!!!

Nellie ställde äggklockan på 5 minuter när första plåten åkte in i ugnen. Men när jag tittade nästa gång så stod den på 35 minuter!!!! Gissa om det hade blivit kolsvarta kakor?!

Idag har det alltså blivit lite lagom julstök och jag börjar känna en riktigt skön jul-feeling.
Julgardiner är uppe i köket, vardagsrummet och i Nellies rum. Det får räcka så. Sen hänger en julstjärna i fönstret och stakarna står på bordet och väntar på att bli påsatta...öh, jag menar uppsatta!!! (Börjar ni bli less på min brist på humor??)

Känns som att man skulle kunna dricka lite glögg i kväll faktiskt. Hoppas det är nåt bra på dumburken. Eller egentligen är jag lite spelsugen. Ett kul sällskapsspel - och kul sällskap! Nån som är sugen...?

Nä, nu ska jag ägna mig åt att dricka öl. Kan kräva nog så mycket koncentration:)

Kram!

http://www.nobbelov.lund.se/Skolbibliotek_IT/illustrationer/pepparkakor.gif
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback