Större kök...

...vill jag ha!
Idag har Tuvis varit på kalas och jag och Brell åkte med Kimpa och hämtade ved. Diesel fick springa runt på den stora gården och det var förstås härligt för honom.
Sen bakade jag och Brell lussebullar. Jodå, man får det fast det bara är den 16 november.
http://www.tasteline.com/document/files/th_light_lussebullar_222.jpg
Jag har drabbats av julstämning och har halvt surfat ihjäl mig efter snygga julgardiner till vardagsrummet. Men när jag väl fyllt i beställningen så drabbas jag av beslutsångest och går ur alltihopa utan genomförd order.... Suck!
Funderar starkt på att åka till Flatmo i morgon. Men då är det ett litet krux.... Jag har ingen bra symaskin! Sy gardiner klarar jag nog av, även om man inte bör granska fållar och sånt, men så pass att dom sitter kvar på stången fixar jag nog... Hörde talas om att IKEA har en symaskin ("Tråckla", eller nåt sånt...) för en billig peng. Och syr man inte mer än sicksack och raksöm så klarar man sig tydligen med den... Hoppas jag löser gardin-gåtan innan advent,....

Nu står lussebullarna och kallnar. Kim har varit inne och fixat en köttgryta som puttrar. När man är två i köket önskar man verkligen att det vore större. Man ska ju alltid ha nåt precis där den andre står.... Det får gärna ramla ner några hundra tusen så att man kan fixa som man vill ha det. Kanske inte större, men finare och lite bättre planerat?!

I mörrn ska jag på kurs! Känns längesen man hade något ansvar. Hoppas jag klarar av att sköta mig:)

Jamen, nu kom jag ju på att inte kan jag åka till Flatmo då heller.... Jösses, nu är man van att ha all tid i världen märker jag... Nåja, det får bli en annan dag då.


Kommentarer
Postat av: Maggan

Tack, det var mumsigt med goa lussebullar till kvällsfikat! Snygga var dom åxå :)

Postat av: Åsa

Ja, vi åt oxå lussebullar till kvällsfikat och det var mycket gott!!!

2008-11-17 @ 17:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback