Skogen är full av lingonben...

..hipp å happ å häppla. Hästen heter Sverker!!! (Ja, ni känner väl till den fräna låten?!)

Idag har Kimpa dragit till (inte "åt") skogen. De ystra älgjägarna ska ha party-party ikväll. "The same procedure as every year.." Hoppas dom får det trevligt!
Tuvis åkte till en kompis en sväng i eftermiddag, och jag, Brellan och Diesel for ut i lingonskogen. Hann få ihop nästan en full hink. Så nu är det bärrensning som gäller... :(
Brell var tydligen fasligt kissnödig så det blev två skogs-kissningar. Försökte på alla vis att inte få pink på byxorna och jag tror vi klarade oss. Men det är inte lätt när man håller i henne åsså kissas det liksom rätt upp mot himlen. Jösses vad vi skrattade!

Barnen sitter just nu och stoppar munnen full med godis och kollar på Bolibompa. En rejäl socker-kick innan läggdax är väl pedagogiskt och bra?!

I går kväll hade vi middag här. Hade tänkt laga en kinarätt på älgkött. Det blev det oxå, men inte enligt receptet utan ur huvudet. Det saknades så mycket på affären så det blev till att improvisera. Lite nervöst (å andra sidan är gästerna rätt härdade numera...), men jag tror det blev ok. Alla levde i alla fall när dom gick härifrån...

Nä, bärrensning var det ja....

Bye, bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback