Skärtorsdag

Få se nu.... Är kvasten på laddning? Kläder behöver man väl inte tänka på, det är bara att klä sig som vanligt...:)
Måste försöka ladda upp med gorra ifall det dyker upp några andra kärringar idag.
Hos vissa är det tradition att gömma påskägg och dessa ska hittas genom en skattkarta. Tuvalisa är supertaggad och vill naturligtvis att vi gör det hemma oxå. En bra idé och jag måste nog försöka greja det på nåt vis....

http://static.matton.com/t/150/MC/HW10199.JPG
I går var det ridning igen. Jag fick äran att rida Rambo som är en av de största hästarna. Kanske är mankhöjden 164 eller 167 om jag minns rätt. Gissa om jag såg ut som en liten fluglort på den stora kusen?! Men Rambo var en trevlig häst, även om det var lite svårt att försöka rida ihop honom (det där kanske bara hästmänniskor förstår...?).

Vi har även planer på att våldsgästa faster under Kristiflygare-helgen. Skulle vara jätte-jätte skoj!!!
Men jag var in och kollade priser på tåg och flyg... Huuuuu! Vette katten hur vi ska göra. Vill ju gärna, men resekostnaden verkar bli dyyyyyyyr....:(

Häv ä najs däj !

.


Kommentarer
Postat av: Carina

skattkarta...jaa, visst låter det som en god ide´? Tyckte jag också för sisådär en 7-8år sedan...Trodde att jag skulle komma undan i år, men yngsta dottern meddelade idag att skattkarta förväntades även i år och fortsättningsvis. Däremot kunde vi "hoppa"(över) påskharen i år, han var inte längre nödvändig;-) Så har man väl börjat så verkar man få fortsätta tills de fyller moppe eller?

Glad Påsk!:-) önskar vi och Påskharen!

2009-04-09 @ 21:21:32
Postat av: Åsa

:) Påskharen har vi inte ens nämnt här... Känns som att det får förbli så....

Men det blir till att rita karta....

Glad påsk ni me'!!!

2009-04-09 @ 22:32:23
Postat av: Maggan

Ja ni, Andrea blir 20 och utan någon form av påsk-äggs-kluring så är det ingen riktig påsk:) Men jag tycker det är en tradition som är skoj. Kramar och Glad Påsk!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback