Datajä....

Måste ta ett allvarligt snack med min dator. Numera går det inte att lägga in bilder på bloggen för då stänger den ner hela skiten. Ska ta och spara mina bilder på nåt vis... Extern hårddisk kanske är det allra bästa alternativet???
Sen ska jag formatera rubbet!

Idag har vi njutit av fint väder. Åkte till Helgesjön och grillade korv. Barnen plaskade lite, men det var ingen badtemperatur direkt.

Nu sitter vi i stugan och softar lite. Snart dax för middag. Jag ska fixa kycklingfilé (det blir nån slags improvisation....) och ungsrostade grönsaker. Mumma (hoppas jag...).

Efter att ha varit dagavill i sex veckor så måste jag nu börja tänka till igen. På måndag börjar jag ju jobba på mitt nya jobb. Ska bli spännande - både jobbet och att se om jag lyckas pallra mig upp på morgonen....=)

Nä, nu är det dax att börja fixa midda'n! Ses!

.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Sitter här i min ensamhet och har det riktigt bra. Alla är på olika uppdrag och själv passar jag på att vältra mig i tjejfilmer, tjejtidningar och en hel del godsaker. Najs! Det låter som ni har det bra i fjällstugan, men ser fram emot att ha er hemma igen! Kram på er o hälsa farfar!!

2009-08-01 @ 16:40:29
Postat av: Åsa

Det hade varit trevligt att ha dig här Maggan! Fast det låter inte alls dumt att ha en alldeles egen "tjej-helg". Här har vi sett "De magiska skorna". Ingen tjejfilm direkt, men....

Vi kommer snart hem - till allvaret.... Känns lite tungt faktiskt.

Kramis!

2009-08-01 @ 19:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback