Smarrigt värre!

Skippade "uppstekt-gröten" :) och gjorde en ny rätt i lördags. Vi hade ju födelsedagsmiddag för Brell, med Holk 1.
Dom är vana försökskaniner på matfronten, och lever och mår gott fortfarande!

Jag tycker absolut att ni ska prova det här. Enkelt och skitgott!

Salamifylld sesamkyckling            4 port.
4 kycklingfiléer
4 msk pesto
8 skivor smakrik salami
salt och peppar
sesamfrön

Skär ett snitt i kycklingfiléerna på längden och vik ut dem. Lägg på 1 msk pesto och 2 skivor salami på varje filé.
Salta och peppra. Vik tillbaka överdelen och panera i sesamfrön. Grilla i ugn 250*C eller på en grill i ca 15 min. eller tills kycklingen är genomstekt. Skär kycklingen i sneda skivor och servera.

Vi körde kycklingen i ugnen på 250*C, utan grill och det funkade hur bra som helst.
Åsså serverade vi kycklingen tillsammans med klyftpotatis, en grönsallad med melon och fetaost samt en sås på yogurt, majonäs och pesto.

Gissa om det här kommer att hamna på grillen i sommar...?!

MUMS!!!!!

.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Underteckand kan lova att detta var en mycket smarrig rätt. Kan tänka mig att det är en hit på grillen. Till helgen är det ni som är försökskaniner! Spännande ska det bli

Puss & kräm!!

Postat av: Åsa

Sitter precis och käkar middagsresterna i matdosan! Helt ok idag oxå!!!

Vi ser fram emot helgen!

Kram!

2009-01-26 @ 11:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback