Väderspänning..?

Är det inte det ena så är det det andra, sa damen som blödde näsblod...
Äh, den var dålig, men jag menar förstås vädret. Från -27 grader till +2 grader. Snacka om snabba växlingar. I natt stormade det vilket resulterade i att hela familjen sov i samma säng. Trångt??? Svar: JA!
På nåt lustigt vis hamnar barnen liksom mera på min sida av sängen. Kim och Nellie sov med huvudet nere vid fotänden och Tuva och jag med huvudet där det ska vara. När jag vaknade för femtielfte gången och knappt fick plats i sängen så hoppar även Diesel upp och gottar ner sig - på min sida förstås!

Visst, jag hade kunnat gå och lägga mig i någon av tjejernas säng.. Men ORKA!!!!

Gårdagskvällen tillbringades på Holken 1 med god mat och dryck. Tack, underbara människor!!!
Vi hade jättetrevligt, även om vi blev trötta ganska tidigt. Kanske lika bra eftersom vardagen är nära nu.... Ska ju börja jobba på torsdag!!!

Idag kom Peter och Andrea och hämtade Tuvalisa. Peter skulle hjälpa Tuvis att lära sig åka bräda. Gissa om lyckan var total?! Dom hade kurs rätt länge tror jag och det gick nog rätt hyfsat oxå. Kul, kul!!!
Jag och Brell kom till backen lite senare och det blev några åk även från 5:an. Brell har sån fart att det gäller att hänga på för att inte bli efter....

Nä, nu är det början av barnnattning (kan ta sin lilla tid...)....

Kram!

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback