Frösö Zoo

Idag lekte vi turister och åkte till Frösö Zoo. Nåt måste man ju hitta på - långledigt och allt...
Så jag, barnen och en Tuvis-kompis åkte in.

Vi har sett zebror, tigrar, lejon, ormar, krokodiler, apor, skorpioner och en massa flera djur (och odjur?). Och en björn som låg på rygg och käkade löv från en gren - han såg cool ut!

Man fick mata dovhjortar, getter, alpackor och apor. Apmatningen blev mindre lyckad eftersom aporna bara tittade på godsakerna och sen lugnt fortsatte klia sig på magen. Tyvärr hann jag inte med riktigt och det låg mat till aporna kvar i automaten (som man kan köpa apornas godsaker från) och det innehöll jordnötter. Brell tog i jordnötterna och resultatet blev väldans igensvullna ögon! Men nu är hon på bättringsvägen - PUH!

Vädret kunde varit bättre, men även sämre! Vi hade egentligen klätt oss lite för dåligt och jag tror att det beror på att man inte klätt på sig på flera veckor när det varit så varmt.

I det stora hela var det en trevlig dag!

   

 En tok-horny alpacka fick vi oxå se. Han lät och gjorde konstiga miner medans han "kelade" med sin alpacke-tjej....

.

Kommentarer
Postat av: Malin W

Alpackor verkar vara så, minns förra sommarn då vi var till Junsele djurpark. Eller var det samma alpacka månne??

Själv var jag, syrran och lilla Axel på äventyr i Birsta. Bilen fick en skada och min högra fot blev överkörd men dock inga personskador. TUR.

Kramisar Malin

2009-07-06 @ 22:47:22
Postat av: eva

Höll hann på än ? även på söndag när vi var där höll han på

2009-07-07 @ 12:22:25
Postat av: Åsa

Malin - Ja just ja! Det var ju en riktigt horny alpacka där oxå!! Alltså, jag ringde dig men du ville inte svara. Måste få höra mera om er händelserika resa...Eva - Ha,ha! Jag antar att du garvade lika mycket som mig! Fan vad jobbigt han måste ha det... Flera dygn liksom...2009-07-07 @ 19:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback