Jäsiken så gott!
Vi gjorde en "vi-hittar-väl-på-nåt"-kyckling idag. (Inte kravmärkt - men från frysen...)
Det blev asgott!
Vill ni prova nåt superenkelt en dag när fantasin tryter så prova det här...
Bryn kycklingfiléer i stekpannan.
Lägg över dom i en ugnsfast form.
Salta och peppra.
Fräs snabbt skivad purjo och lägg över kycklingen.
Riv/smula ädelost över kycklingen.
Strö lite maizenaredning över och häll på matlagningsgrädde (jag öste på ett helt paket=2,5 dl).
Späd gärna med lite vatten oxå.
In i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar.
Servera med ris och en maffig grönsallad.
Mums!
(Vill man ha starkare ädelostsmak så kan man säkert fylla kycklingfiléerna med ädelost. I "receptet" ovan så blir det mera en sås med ädelostsmak...)
.
Det blev asgott!
Vill ni prova nåt superenkelt en dag när fantasin tryter så prova det här...
Bryn kycklingfiléer i stekpannan.
Lägg över dom i en ugnsfast form.
Salta och peppra.
Fräs snabbt skivad purjo och lägg över kycklingen.
Riv/smula ädelost över kycklingen.
Strö lite maizenaredning över och häll på matlagningsgrädde (jag öste på ett helt paket=2,5 dl).
Späd gärna med lite vatten oxå.
In i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar.
Servera med ris och en maffig grönsallad.
Mums!
(Vill man ha starkare ädelostsmak så kan man säkert fylla kycklingfiléerna med ädelost. I "receptet" ovan så blir det mera en sås med ädelostsmak...)
.
Kommentarer
Trackback