Liseberg!

Många timmar på Liseberg blev det!
Både jag och Tuvis köpte ett åkband var. Så det blev "Kållårado (3 ggr!), "Flume ride" (2 ggr), slänggungan, PandaVision, m fl. Jag är sååå nöjd för jag och Kim åkte "Balder". Den vill jag verkligen rekommendera! Jag skrek nästan hela den hisnande färden. Men den var såååå cool!!!! Vill du oxå åka lite??? Kolla då
HÄR! (Självklart inte alls samma känsla som att sitta där på riktigt förstås....)

Nellie körde åkbiljetter och jag fick äran att åka båt med henne. På med flytvästen (på Nellie) och sen bar det iväg ut på vattnet. I ca 0,3 km/tim...... WOW!

I övrigt blev jag trampad på hälarna av ett barn som absolut inte verkade ha någon avståndsbedöming i köandet. Det hade inte heller den indier som hela tiden trodde att det skulle gå fortare i kön än det gjorde.... Nåja, man får väl ha lite överseende när det är mycket folk.

Nu har vi precis vräkt i oss hämt-pizza - helt rätt idag! Och rödvinet har hällts upp förstås:)

Nu ska vi softa en stund. Ska först sluta irritera mig på Telia som inte låter mig se ett MMS jag har fått.... Undrar vad det kan vara....

.

Kommentarer
Postat av: Katarina.S

Så modig du är Åsa!

Och jag som trodde att du skulle stå på backen hela dagen :-)

Jag hoppas att ni alla är nöjda och glada!

När jag läser det här så känner jag att jag nästan måste klämma in ett besök på Grönan (man får vara glad för det lilla), bara det att jag saknar både ekonomisk möjlightet och modiga vänner..



Kram!

2009-05-22 @ 18:35:50
Postat av: Åsa

Katarina - Jag tog mod till mig och lyckades!!

Du kommer nog på Grönan och kan snurra du me´! =)

2009-05-22 @ 21:20:01
Postat av: Anonym

Ja, om man inte provar så vet man inte!

Vi ska ju till Stockholm i sommar, så om jag mutar Anders med några öl så kanske jag kan få med honom i nåt annat än kärlekstunneln :-)

2009-05-22 @ 23:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback