Stabila Rambo!

Ja, nu snackar jag förstås inte om Sylvester Stallone. Hade jag gjort det så hade inlägget förmodligen inte hamnat under "Hund & Häst"...

Nåja, igår var det hoppspecial och Korvämnet, eh...förlåt, jag menar Sune, hade precis vaccinerat sig och det var inte lysande att köra ett tufft pass med honom. Lite nervklen är jag fortfarande så Baileys fick faktiskt stå kvar i sin box. Istället blev det store Rambo. Nåja, han är några cm lägre än Bay, men ändå!

Man kan säga att han är motsatsen till Sune. Som ni förstått så är det på Sune mera att bromsa och hålla i sig, mendans Rambo är "oj-vad-jobbigt". Men han är superduktig om man bara orkar jobba ihop honom. Jag lyckades väl sisådär igår (jag är ju så stor och tung och har så långa ben liksom...), men det var riktigt skönt att sitta på en lugn och stabil kuse. Det gick ju rätt bra och det behövde min självkänsla =)

Undrar vilken häst det blir på torsdag. Kanske Bay är ett alternativ ändå...?!


.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tråkigt att det inte gick så bra på tävlingen men om du i dina tackar tänker att JAG var din enda motståndare så gjorde du ett jättebra jobb ;o)

Kramisar Malin

2009-10-28 @ 13:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback