Jäsiken va' bra jag har det!!!

I går kväll god middag och det trevligaste sällskap man kan tänka sig. Vi spelade lite sällskapsspel oxå och det ärju skitkul! Mätt som en.... ja, jag vet inte vad... satt vi i soffan och jäste och kollade på premiären av "Let's Dance".

Och i dag trotsade jag kylan och gav mig ut på en liten tur med Basse. Vi kom iväg lite sent eftersom det sprang två lösa hästar på 87:an när jag åkte dit. Naturligtvis försöker man hjälpa till så gott det går. Till slut blev smitarna infångade. I början, när hästarna befann sig på 87:an, så stannade jag Saaben med varningsblinkers på. Men jag undrar vad bilförare egentligen tror att dom är till för. Julbelysning eller....? För det dånade förbi bilar i en jädra hastighet - trots varningsblinkersen. Respektlöst!

Ridturen gick bra. En piggelin var det, men det är ju inte så konstigt eftersom han stått i flera dagar. Pigg men kontrollerbar.

I morgon har jag stalljour. Ska försöka åka vid 6-tiden så hinner jag hem och äta lite frukost innan det är dags att åka dit igen=)
Ska rida lektion i morgon igen. Hoppas det går bra!

Nä, nu ska jag sätta mig hos gubben en stund och softa med ett glas vin!

.
 

Kommentarer
Postat av: Suss

Ja ibland undrar man vad en del gör bakom ratten.. när jag åkte ner till Lkp så var det en bil som låg i ena körfältet på taket.. jag drog igång varningsblinkers och saktade in för bakomvarande bilar skulle uppfatta att det var dax att bromsa in... vart omblåst av 3 bilar som totalt sket i varningstriangel och folk i västar och mig...



kram

2010-01-10 @ 10:35:17
Postat av: Åsa

Suss - Vissa skulle behöva lite körkortsteori igen...

2010-01-10 @ 17:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback