Birsta on a saturday....

Mucho folk var det där. Ingen lönehelg, men skitväder. I Sundsvall regnade det massor. Men jag tror inte att det regnat här hemma särskilt mycket? Kanske för att jag har regntäcke på hästarna. Om jag tog av det så skulle nog regnet komma....

Den främsta orsaken till resan var att jag skulle lämna tillbaka en vara hos Hööks. Väl där så blev det hrmmmm... alltså....*host*... lite shoppat oxå.... *harkel*.... Ja, man kan ju inte låta bli helt enkelt!
Åsså behövs det lite grejer inför sommaren. Sadelhängare och sånt där som man måste ha.

Efter Birsta-svängen åkte vi hem och jag och Brell drog till stallet. Egentligen hade vi inte tänkt rida, men på väg dit så bestämde vi att vi skulle ut en liten sväng ändå.
Det blev en sväng med flera galopper!!! Brellan har ju aldrig galopperat förut, men nu hade hon bestämt sig. Jag märkte att hon var verkligen redo. Så med lite nervositet började vi första galoppen. Det gick så bra så bra. Hon höll tyglarna i en hand och mantag i andra. Efter två såna galopper så tyckte hon själv att hon kunde galoppera och hålla i tyglarna som vanligt. Jamenvisst.... Off we go!!!

Gissa vilken liten tjej som var stolt och glad ikväll?!?!?!


HOPPLA!!! Nu har jag två tuffa brudar som kan hänga med på vilken galopprunda som helst! Nästan i alla fall....=)

.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback