En Tuvalisa i världsklass!!!

Idag har det verkligen inte känts som fredag. Snarare torsdag. Det är nog för att ridlektionerna var idag istället för igår. Men bättre kan det väl nästan inte bli - både fredag OCH ridlektioner.
Fast jag har inte suttit på någon häst:(  Däremot har Tuvis ridit dubbla hopplektioner. Hon var så himla duktig att jag nästan började böla av stolthet där jag stod i ridhuset...:)

Och det var flera stycken som efter lektionen sa till mig, typ "Shit vad duktig Tuva är!!!", "Så där fint har jag aldrig sett Pompe gå!", "Men guuuud vad bra Tuva rider!".... Superlativen haglade alltså! Med rätta!
Tjejen själv var rätt nöjd oxå, men hungrig och trött:)

Basse gick lektion oxå, med Linda på ryggen. Dom skötte sig jättebra oxå. Basse är ännu ingen etablerad hopphäst så han råkade göra ett misstag två gånger på samma hinder. Då blev han osäker och vägrade. Men med coachning och glada tillrop så fixade han det galant! Duktig häst! Och duktig Linda! =)
Själv var jag så hoppsugen så jag höll på att krypa ur skinnet. Men jag överlevde - och på söndag är det ju hoppträning. YES!!!

Kom att tänka på oxå vilka fantastiskt duktiga ryttare vi har på klubben. Och det är alltid trevligt att vara där. Ett "må-bra" ställe:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback