Härliga helg!

Till slut så blev det helg igen:) Onsdagen var ju värsta shoppingdagen (som ni vet redan) och till råga på allt kom det ett paket från Grand-prix igår! Som Ulrika säger, jag har julafton varje dag:) Fast nu är det nog med shopping för ett tag....  Lite synd är det att man inte fyller år förrän länge. Annars hade jag genast önskat mig ett par Mountain Horse-ridstövlar. Provade ett par på Equeen och VILL HAAAAA!!!!!

Annars har det varit lite annorlunda jobbdagar torsdag och fredag. Jag och Ulrika har hållit ställningarna medans resten förlustat sig i Riga. Eller egentligen har dom nog jobbat hårt med samarbeten, kraftig tankeverksamhet och sånt där som hör till konferenser. Åsså tror jag att en del kan ha slitit ganska hårt i baren oxå=)
Egentligen hade jag sett fram emot två softa dagar där man kunde röja undan en massa jobb. Men det sket sig! Jouren har kopplat kunder hej-vilt så vi har haft fullt upp. Men det är ju därför jag är där ju... Fast vi har endast tagit en enda fikapaus på två dagar.... Det måste vara ett bra kriterie för löneförhöjning va'?!

I morgon har jag och Brell kommit överens om att ta en härlig sovmorgon. Gubben ska iväg och leta älgar i skogen - tidigt - så då hoppas jag att han pinkar hunden så slipper jag kliva upp och göra det.
Sen blir det nog en god frukost (om någon har handlat så det finns saker i kylskåpet...) och ytterligare en stalldag. Otippat värre va'?

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och glo på dumburken innan jag slocknar. Ses!

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback