Hoppat!

Efter jobbdag blev det snabbmiddag och sen till stallet. (Eh...? Hört den förut???)
.
Det var veckans hoppspecial och idag var Anna ridlärarvikarie. Hon gjorde ett utmärkt jobb! Hoppade inga höjder idag men det var lika bra eftersom det var ganska löst i ridhusbotten. Jag måste gå kurs i att sladda med 4-hjulingen så att jag kan bidra med det jag oxå. Kan väl inte vara allt för avancerat...?!
.
Tuvis hoppade Rolo ikväll. Cruxen är inte riktigt redo för att hoppa ännu efter sin konvalicens. Det gick lysande förstås! Tuvis "gamla" tävlingsponny=)
Vi får försöka ta med honom ut på någon hopptävling i vår när vi ändå åker iväg med CruxDelux. Båda tycker säkert att det är roligare med sällskap i transporten:)
.
Basse skötte sig fint ikväll. Han är ju helt underbar den hästen! Snacka om tur jag haft som hittat honom.
Blir lite fundersam dock.. En häst med superbra kondition brukar väl bli ännu hetare och ännu sprättigare? Tror inte att Basse har superkondis, men hyfsat. Men tanken är att vi framåt våren ska konditionsträna både Basse och Cruxen ordentligt inför tävlingssäsongen. Undrar hur han blir då?
.
Ja, alltså Crux tävlingssäsong... Vi får välan se hur det blir med Basses tävlingsdebut "off hemmaplan"....:)
Gissar på att mina nerver inte håller. Men kanske med någon annan på ryggen? Eller får man dricka vin innan en hopptävling...???? (Nä, nu skojade jag förstås!!!!)
.
I morgon ska Tuvis ut med Elise och ta en (förhoppningsvis) härlig skrittur! Det känns fantastiskt att jag kan åka dit i morgon och bara ta det lugnt och fixa och dona.
Och Basse blir ju trevligare ju mer han får röra på sig och inte stå och samla överskottsenergi.
.
Nä, nu är det dags att knoppa. Så man orkar upp i morgon och titta på julkalendern!
Ska stänga ögonen och glädjas åt mitt härliga hästliv! =)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback