Bergsåker

Idag blev det en tripp till Bergsåker igen. Återbesök planerat för lill-Cruxen.
Först till stallet och fixa det som skulle göras. Sen åkte vi iväg.
Dimmigt och lite halt så vi tog det rätt lugnt. Närmare Sundsvall lättade dimman och det blev soligt och fint - rätt i ögonen!!!!
.
På kliniken fick tre personer hjälpas åt för att lyckas bremsa den lille varelsen. Han kunde inte få lugnande eftersom han åt medicin. Till slut så... ner med slangen i näsan. Fortfarande slemmigt.
.
Han fick fortsätta med medicin, men ridas som vanligt. Ingen tokridning förstås! Vi skippar intervallträningen om man säger så....
.
När vi skulle hem ville Crux inte kliva in i transporten. Och det var isigt på backen och av oss tre hade bara Crux broddar.... Till slut gick jag in och lånade ett kedjegrimskaft (för att skona skosulorna....). Så vips, var han inne i transporten och vi vände kosan hemåt.
.
Naturligtvis föll mörkret och ju närmare hem vi kom desto tätare blev dimman. Bitvis krypkörde jag 50 km/t. Lattjolajbans.... Not!
.
Ännu en dag fullmatad med HÄST!
.
I morgon blir den inte heller helt normal för då ska Brell in till stan på Ögon och kolla sig. Men (förhoppningsvis) möter vi inga hästar då.... Fast framåt kvällen är jag nog häst-sugen igen för då ska vi ju hoppa! =)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback