Hästar och mat

Alltså, det där var ju en konstig rubrik... Lät som att jag menar att hästar är mat, men det antar jag att alla förstår att det var inte syftet....
.
Nä, hästar och mat är det min dag har bestått av idag. Vi åkte till stallet och där fick vi besök av några vi inte sett på väldans länge. Min förre chef, hans fru och deras barnbarn. Det är så att chefen o frugan varit på väg hit upp länge och väl men det har liksom inte blivit av. Men nu är deras barnbarn väldigt hästintresserad.
Alltså blev det två flugor i en smäll.
.
Tjejen fick äran att rida lite på Crux. Det är det ju långt ifrån alla som får=) Allt gick jättebra.
Själv kände jag att Basse måste få röra på sig så vi tog några skutt i ridhuset. Över hinder alltså...
.
Sockerbitshinder, ett galoppsprång och sen ett räcke. Pillade upp räcket till 1,05 och det gick ju som en dans.
Däremot gissar jag på att Basse använde sin rygg ordentligt idag och därmed höll han på att skicka mig ur sadeln som en levande rymdraket!
Nästa gång kanske jag ska korta lädren ett hål....
.
Efter ridningen åkte vi hem och bytte om för att sen åka ner på Kaffestugan. Där blev vi bjudna på plankstek!!! Jädrar va' gott det var. Känns märkligt att man ska behöva bli hungrig igen faktiskt....
.
Nu softar jag med ett glas vin och en chokladbit. Blir tidig kväll eftersom vi ska upp tidigt och släppa ut hästarna. Sen är det träning för bästa Anneli Elofsson hela dagen. Hoppas det går bra och att jag känner någon form av framsteg i vår dressyr.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback