Påskhoppet i Bräcke 2012-04-06

Idag var det tidig morgon. Klockan ringde 5.30 och vi studsade upp (nästan....).
Kimpa klev upp och supportade allt som skulle göras på morgonkvisten. Vi åkte iväg vid strax före 6.30 och hämtade Lotus, Sofia och Jenny-Ann. Det var dock flera som mötte upp och skulle iväg och kika i Bräcke.

Lotus klev in i transporten utan några som helst funderingar. Så åkte vi till stallet och hämtade Crux. Han hade inte heller några synpunkter på lastningen! Helt paff blev jag när jag knappt hann med innan han stod i transporten. Så åkte vi iväg. Efter lite fix och trix var vi på väg till Bräcke.

Tuvis började med LD, clear round. Av fem B-ponnysar var Tuvis den enda felfria! Alltså en superfin runda av sötisarna. Crux litade på Tuvis och det såg hur fint ut som helst! 
Eller, ja... Det var ju maskeradklassen så vackrare har dom väl varit, men det var superkul att se dem!
Efter viss möda bidde det en hunddräkt som Tuvis blev nöjd med.... 
Visst passar Crux bra med rosett?!?! =)Här är den fina ritten! Det är framhoppning på hinder nr 1 om någon undrar över vad som händer efter första skuttet=)  Och vilken härlig hejarklack RÖJ'arna har!!!!!Nellie var med och supportade idag! Här är vinnaren av bästa maskerad dräkt. Direkt plockad ur Pistvakt!
Det stod "Ockelbo 300" på schabraket. Jäkligt skojigt faktiskt!Här är flera utklädda ekipage!Sen började förberedelserna inför LC. 
Här går Tuvis och Frida banan!Även detta blev en fin ritt. Tyvärr blev det ett stopp pga att dom kom lite galet på ett hinder och då blev det inte bra på nästa istället. Men vi är nöjda och glada ändå. Dom gjorde en superfin runda!
Och Tuvis hade coachen i hörnet som lotsade väl! =)

Orkar inte lägga ut mera bilder just nu, men vad sägs om det här tattar-lasset? Och då är detta packningen endast för en av hästarna.....Nu blir det Snabba cash (på tv:n alltså!!!!). Får se om ögonen håller sig öppna tills filmen är slut.....
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback