En blogg utan bilder....

...är väl som kaffe utan mjölk...? (eller möjligen socker....?)
Men just nu har jag i tanken att tömma alla bilder ur datorn för att sen få "någon" att totalt rensa hela sega datorn. Det går lite trögt med arbetet dock... Fast det känns som en dålig idé att tanka in ännu flera bilder. Och just nu har jag över 200 skitbilder i telefonen som jag oxå behöver städa.... Apropå det så skulle huset oxå behöva städas....:)
 
Nåja....
 
Ikväll har vi varit på Luciarock på Centrum. Klass 3 och 4 spelade med 2 klassorkestrar vardera! Helt fantastiskt! Tänk vilken Kulturskola vi har! Jag är sjukt imponerad över Eva-Lena, Mattias och co engagemang över eleverna. Kändes som om alla sjöng eller spelade. 
Nellies orkester spelade "Från och med du". Nellie vid pianot.
Vi köpte ju en keyboard tidigare i höst och det var verkligen ett bra inköp. Båda tjejerna brukar spela - och dom är riktigt duktiga oxå! 

När vi kom hem hoppade jag, Kim och Tuvis i varma kläder för att rulla ut en flera-hundra-kilos-höbal i hagen. Men med lite dunderhonung så fixade vi det:) (Eller kanske var det för att åtminstone en av oss är ruskigt stark....)
Trots sånt fix som att rulla höbalar, fylla vatten och sånt så är det så fantastiskt underbart att ha hästarna hemma!
Det känns så rogivande och lite lyxigt! Den stress man förut hade med att åka till stallet, fixa allt på en gång, och helst hinna rida oxå, finns inte längre och det är huuuuur skönt som helst!
 
Sen kan man förstås sakna närheten till ridhuset, värmen i stallet, osv. Men det kan man ta!
Det är ju ett kallstall nu, men just mycket kallare än så här hoppas jag att det inte blir... Med 23-26 grader kallt ute så är det ca -15 i stallet. Och hästarna står med täcke och ser ut att må hur gott som helst. Även om dom har lite rimfrost i skägget:)
 
Nä, nu är det dax att börja göra kväll. Ska försöka sova tidigt om det går.
Det är en hel del att pyssla med på jobbet och för första gången (tror faktiskt i hela mitt liv!) så kände jag mig riktigt stressad på eftermiddagen idag. Hade banne mig hjärtklappning. 
Först tänkte jag inte fika för att det var så mycket, men attans! Det är väl då man verkligen behöver sätta sig och försöka varva ner en stund. 
Det gjorde jag rätt i för efter fikat kändes det bättre - tack och lov!

Nä som sagt.... Tandborstning på schemat...
 
Ses när vi råkas!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback