Äntligen på hästryggen igen!

Efter flera dagars uppehåll i ridningen pga en eländig förkylning hamnade jag äntligen i sadeln igen!
Första dagen jag känner mig rätt pigg igen. Sköööönt!
Inga svettningar vid mockningen, utan idag var allt som vanligt igen. Förutom att jag får lock för öronen och hör då nästan ingenting...
.
Jag och tjejerna åkte iväg till stallet och började med att rida. Gissa om jag börjar få värsta lyx-livet? Tjejerna borstade Basse och kolla här vem som kratsade hovarna på min häst... Nellie fixar att kratsa alla fyra hovarna. Hon är så duktig - och Basse är så snäll!!!
.
.
Tuvis och jag travade några varv på banan. Hästarna var toktaggade och Basse fick naturligtvis (!) ett ordentligt brallanfall. Han bockade och skuttade utan att vi kom nämnvärt framåt, mera en dans åt alla håll istället....
Sen avslutade han med ett sjuhelskottas bocksprång så jag fick en ordentlig skjuts i ändan och hamnade framför sadeln. Men tack och lov kom jag på plats i sadeln igen... Puh!
.
Cruxen var laddad även han. Tog och studsade rakt upp i en enorm snödriva! Alltså, den var ju typ lika hög som Crux... Undrar vad han tänkte egentligen...?
.
När vi var klara hade jag fin hjälp igen! Nellie ledde ut stor-Basse (han blir jättestor när Nellie går bredvid!) och Basse skötte sig hur fint som helst=)
.
.
.
Självklart ska Tuvis och lill-Cruxen oxå vara med på bild! =)
.
.
Jo, han är tjock.... Men vi jobbar på det....=)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback