En bra fredag!!!

Hade redan tidigare i veckan planerat att sluta tidigare eftersom vi är bjudna på kalas ikväll. 
Ska bli toktrevligt! Sen hästarna kom in i vårt liv känns det som att man numera lever på en annan planet och att det är en utopi att umgås med vanliga människor (alltså, inte hästfolk!).
.
Men det brukar bli av då och då - bara man planerar det i förväg!
.
Avslutade arbetsveckan på ett perfekt sätt!
Vi har ju haft vinlotteri några gånger och jag har aldrig vunnit, inte ens ett sketet litet sista pris (typ, den där flaskan som blir över som ingen vill ha....).
Men idag tackar jag Mats som drog vinsterna. Han gjorde ett mycket fint jobb och jag blev såååå glad när mitt namn ropades upp först! Bara att stega iväg till vinbordet och välja ut 6 flaskor!
Alltså, så tycker jag att det borde vara varje fredag....=)
.
Här är en bild på mitt val....
.
.
Som sagt slutade jag tidigare. Blåste iväg till stallet och perfektionistmockade (finns det ordet i Svenska Akademis ordlista????) och fixade klart för våra prinsar.
Innan jag åkte hem var jag tvungen att gå ut i hagen och pussa på pojkarna lite.
.
Höll inte på att få komma fram till Crux eftersom Basse är i mitt fejs precis hela tiden - och Crux är ju lite halvrädd för Basse så han bara sprang iväg....
Försökte stanna Basse några gånger men han tog hela tiden ett steg till mot mig. Till slut sa jag till på skarpen och med bestämd stämma sa jag åt honom att STANNA KVAR!!!
Och vad hände? Han stannade.... Mäh?
Så jag gosade lite med Cruxen oxå, sen gick jag tillbaka och klappade på min prins innan jag hoppade in i bilen och åkte hem.
.
Skönt att jag slutade tidigare för nu är det ingen panik med tiden (som det alltid är annars...) och jag ska ta och hoppa i ett varmt bad. Självklart med ett glas vin!!! =)
.

Kommentarer
Postat av: Malin Wikander

Grattis, trodde dock inte du gillade rödtjut, HAHAHA

2012-02-01 @ 22:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback