Löshoppning!

Testade något kul idag! Vi löshoppade lill-Cruxen. Har inte en aning om han gjort det tidigare och det såg ut som att det var med skräckblandad förtjusning han sprang mot hindret.
.
Det var egentligen Ulrika och Maria som tänkt löshoppa men då passade vi oxå på.
Kimpa hängde med till stallet idag oxå. Trevligt! Han tyckte nog att det var aptrist att sitta hemma en fredagskväll medans vi drog till hästarna. (Vet dock inte om han tyckte att det var så himla mycket roligare i stallet, men....)
.
Löshoppning kräver en del förberedelser och här håller Kim och Tuvis på att sätta upp plastbanden.
.
.
Nellie promenerade med Cruxen så att han fick bli lite varm i kläderna innan vi satte igång.
.
.
Crux skulle få springa lite oxå innan hoppningen så han fick gå på lina. Eftersom jag är så kass på sånt där (TYVÄRR!!!) så fick jag hjälp av bästa Maria. Och jodå, gör man själv rätt - gör Crux rätt! =)
.
.
Dax för löshoppning då....
.
.
Och här ser ni ponny-kungen! Visst är han fantastiskt fin i sin hoppning?! Han har ju kapacitet så det heter duga. Vore riktigt roligt om det kunde visa sig framåt tävlingssäsongen.
För tänk att ha en ponny som är både världens vackraste och bästa ute på tävlingsbanan...?
.

Kommentarer
Postat av: Caroline Gärde

Helt FANTASTISKT!! NU är ham verkligen i det hemmet som vi så gärna ville hitta till guldklimpen! Ska med nöje följa tävlingssäsongen! Blir nästan lite tårögd... :)

2012-01-23 @ 19:46:24
Postat av: Caroline Gärde

Helt FANTASTISKT!! NU är han verkligen i det hem som vi så gärna ville hitta till guldklimpen! Ska med nöje följa tävlingssäsongen! Blir nästan lite tårögd... :)

2012-01-23 @ 19:46:52
Postat av: Åsa

Tack Caroline!

Vi blir så glada. Förhoppningsvis går det som vi vill och Crux kommer inte bara vara sötast på tävlingsområdet, utan kanske, kanske även plocka någon rosett.... Vi hoppas i alla fall!

Och vi hoppas att du får möjlighet att komma till Jämtland och hälsa på oss!

2012-01-23 @ 22:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback