Ånge 2012-05-20 (Uppdaterad)

Har du redan läst det här inlägget så bara måste jag be dig läsa den kursiverade texten oxå... Kan inte fatta att jag glömde!!!
Så var det dags för avfärd! Klockeländet ringde kl 5.40. Tack och lov var första start framflyttad till 10 istället för 9 vilket gör livet lite lättare:)
Vi hämtade upp bästa Frida B vid strax efter 6.30 och iväg till stallet. Där mötte Sanna S upp oss och vi lastade in ponnysarna utan problem. Fantastiskt härligt!

Tuvis var först ut av alla. Banan var tung och blöt. Men vad gjorde det?
Felfria rundor med båda ponnysarna!!!!

De slog ihop B- och C-ponnyklasserna och det blev 4 som fick rosett.
Tuvalisa var 2 av dom...=)  Hon valde att ta Crux till prisutdelningen och det bidde ett ärevarv med sin ponny. Med två rosetter!

Mamman blev alldeles varm i hjärtat....:)
I LC:n hade det blivit ännu blötare på banan. Antar att underlaget försämrades för varje ekipage som hoppat. 
Vid det här hindret hade både Crux och Rolo synpunkter faktiskt....Med Crux valde Tuvis att innan start rida en sväng förbi muren och detta hinder. Åsså kom hon på att hon skulle hälsa på domaren. Så tiden började gå några sekunder innan hon passerade startlinjen. Och eftersom det blev två stopp så blev det naturligtvis tidsfel. 
Men vi är glada ändå. För de hoppade hela banan och Crux hoppade både Takida-hindret och muren! Premiär för murhoppning alltså!!!

Med Rolo gick det lite bättre, men han var visst seg. Kanske till en del beroende på underlaget. Han fick ett stopp på ovannämnda hinder, annars hoppade han allt. Duttiga ponny!

Tuvis är i alla fall nöjd med dagen. Och mycket nöjd över Crux prestation att hoppa mur för första gången.

Både Tuvis och Crux (och Rolo) har fått sig ytterligare erfarenheter att ta med sig till nästa tävling (som Tuva redan börjar tjata om....)

Som ponnymamma är jag trött, men glad och nöjd med dagen=)

Och sist, men absolut inte minst, så vill jag rikta ett enormt stort tack till Frida och Sanna som varit våra stora stöd och hjälp idag. Utan er hade det inte varit möjligt att genomföra dagen! Jag är evigt tacksam!!!!

Kommentarer
Postat av: Caroline Gärde

Stort grattis!! Enormt bra prestation i vad som verkar varit ganska dåliga väderförutsättningar. Håller tummarna för nästa! Grymt kul att få "följa med" er på detta viset! :D

2012-05-21 @ 12:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback